29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3726
EURO34.9703
ALTIN2325.6

Fen Lisesine, Zekâ Oyunları Atölyesi ve Z Kitaplık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fen Lisesine, Zekâ Oyunları Atölyesi ve Z Kitaplık
Abone ol
TOBB Osmaniye Fen Lisesine, Türk Kızılayı'nın destekleriyle kurulan, Zekâ Oyunları Atölyesi ve Z Kitaplık açılışı Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları tarafından yapıldı.

TOBB Osmaniye Fen Lisesine, Türk Kızılayı'nın destekleriyle kurulan, Zekâ Oyunları Atölyesi ve Z Kitaplık açılışı Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları tarafından yapıldı.

Açılışa Vali Coşkun'un yanı sıra Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak,  Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Meke, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Açılış öncesinde Vali Coşkun’a Zekâ Oyunları Atölyesi hakkında bilgi verildi. Kızılay’ın ülke genelinde 46 Zekâ Oyunları Atölyesi kurduğu ve 47. Zekâ Oyunları Atölyesi'nin ise TOBB Osmaniye Fen Lisesine kurulduğu bilgisini alan Vali Coşkun, "Kızılay kadim bir yardım kuruluşumuz.

TOBB Osmaniye Fen Lisemize de destekleri ile Zekâ Oyunları Atölyesi oluşturdular, Türk Kızılay’ımıza teşekkür ediyoruz. Temenni ediyorum ki öğrencilerimiz bu atölyeden ve Z kitaplıktan istifade ederek kendilerini geliştirecekler. Hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu. Vali Coşkun ve protokol üyeleri konuşmasının ardından açılış kurdelesini kestiler.

Açılışın ardından öğrenciler müzik dinletisi sundular. Öğrencileri tebrik eden Vali Coşkun, daha sonra Zekâ Oyunları Atölye’sinde öğrencilerle bir araya geldi. 45 tür zekâ oyununun bulunduğu Atölye’de çeşitli zekâ oyunları oynayan öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Açılış için okulu ziyaret ettiklerini, bu vesile ile de öğretmenlerle bir araya gelerek varsa sorun ve ihtiyaçlarını dinlemek istediklerini ifade eden Vali Coşkun, "Eğitim öğretimde, öğretmenlerimiz en önemli paydaşımız.

Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmaları için öğretmenlerimizin fedakâr bir şekilde gayret gösterdiklerini biliyorum ve bütün öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bundan sonra da evlatlarımızın eğitimi için hep birlikte gayret göstereceğiz." diye konuştu. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu da öğretmenlere gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, başarılar diledi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar