25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4852
EURO34.9493
ALTIN2436.0

Durdurulan otomobilden patlayıcı çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durdurulan otomobilden patlayıcı çıktı
Abone ol
Osmaniye'de polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden patlayıcı madde, tabanca fişeği, alıcı verici devre ve elektrrikli kapsül ele geçirildi.

Osmaniye'de polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden patlayıcı madde, tabanca fişeği, alıcı verici devre ve elektrrikli kapsül ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü "PKK/KCKTerör örgütüne üye olmak, Örgüt adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak, Tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma ve el değiştirme 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçundan tutuklandı.

ŞÜPHELİ ARAÇLAR DURDURULDU
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince PKK/KCK Terör Örgütünün Eylem ve faaliyetlerine ilişkin çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, E 90 Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisi üzerinde gerekli çevre güvenliği alınarak şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan uygulamada, Gaziantep istikametinden Adana'na yönüne gitmekte olan bir otomobil şüphe üzerine durduruldu. 

ARAÇTAN PATLAYICI VE TABANCA MERMİSİ ÇIKTI
Araçta yapılan aramada içerisine gizlenmiş vaziyette 1 adet tabanca bu tabancaya ait 1 adet susturucu, 10 adet susturucu için kullanılan aparat, 3 adet şarjör, 48 adet 9 mm çapında fişek ile 5 kilogram ağırlığında patlayıcı madde, 1 adet Üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan alıcı verici devre, 5 adet elektrikli kapsül ele geçirildi.

Araçtaki sürücü ile birlikte 6 kişi ise sorgulanmak üzere gözaltına alınarak TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

6 ŞÜPHELİDEN 4'Ü TUTUKLANDI
Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığınca “PKK/KCK Terör örgütüne üye olmak, Örgüt adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak, Tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma ve el değiĢtirme 6136 sayılı kanuna muhalefet” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında adli makamlara sevk edilen şüphelilerden M.Y., V.T., M.H ve F.O. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken, H.Ç. ve Ü.R. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar