19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5955
EURO34.8547
ALTIN2507.9

Toplu Taşımada Klimalara Sıkı Denetim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toplu Taşımada Klimalara Sıkı Denetim
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Denetleme Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus’ta toplu taşıma araçlarında klima ve güvenlik kamerası denetimi yaptı.

Mersin Büyükşehir BelediyesiZabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Denetleme Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus’ta toplu taşıma araçlarında klima ve güvenlik kamerası denetimi yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatları doğrultusunda, halkın rahat ve güvenli bir ortamda yolculuk yapmaları için denetim yapan ekiplere, vatandaşlardan “teşekkür” geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Denetleme Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, havaların iyice ısındığı şu günlerde vatandaşların, toplu taşıma araçlarında rahat ve güvenli şekilde yolculuk yapmaları için denetimlerini sıklaştırdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatları doğrultusunda il genelinde çalışma yapan ekipler, Tarsus’ta da hem özel halk otobüslerini, hem kooperatif araçlarını, hem de Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren araçları tek tek inceledi.

Tarsus merkez Kültür Parkı yanı Muvaffak Uygur Caddesi üzerinde bulunan durakta gerçekleştirilen denetimlerde, tüm araçlarda klimaların çalışıp çalışmadığı, güvenlik kamera sistemlerinin bulunup bulunmadığı tek tek kontrol edildi.

Denetimlerde ayrıca sürücülerin kıyafetleri, saç-sakal gibi görsel durumlarının yanı sıra araç içinde bulunması gereken aksesuarlar da kontrol edildi. Şartlara uymayan toplu taşıma araçları hakkında tespit tutanağı tutuldu.

Vatandaş uygulamadan memnun

Zabıta ekiplerinin, toplu taşıma araçlarında yaptıkları denetimlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise teşekkürlerini iletti.

Sık sık toplu taşıma araçlarına bindiğini kaydeden Haşim Eroğlu, “Havaların ısındığı şu günlerde klimanın çalışmadığı bir araçta yolculuk yapmak gerçekten zor oluyor. Ekiplerin yaptığı bu tür uygulamalar gerçekten büyük fayda sağlıyor. Araç sürücüleri daha dikkatli davranıyor. Uygulamadan memnunuz”ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar