19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5933
EURO34.8845
ALTIN2503.5
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Yavuz hırsız!..

Bir söz vardır; “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!”diye..

Bu ülkedeki insanların birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan, ayrıştıran, karıştıran, bölen ve çirkefliğin içerisine girdirmek isteyen bazı zatların kendilerine göre bir “inanç” ya da dünya görüşleri olmalı!..

Sayfasını açtığınızda eliniz değil gözleriniz yanıyor alev alev!.. küfür, inkarcılık, bölücülük, kendi kıçlarını kurtarma adına yalakalık, belli dönemlerde de “Cumhuriyet’e, Atatürk’ saldırmakla” kendilerini besleyen Siyonistlerin kalemleri  bazı anlarda yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkabiliyorlar!..

Olayı biraz dağıtalım isterseniz. İnançlı olduğunu söyleyip yazanlar, hangi inancın evrensel görüşünde ölmüş bir insanın ardından “tahmin ederek, iddiada bulunmak vardır!?”

Hangi dinin kitabının hangi sayfasında böylesi bir iddia kabul edilecek kadar doğal görülebilir!?

Türkiye Cumhuriyeti’nin  kurucusu Mustafa Kemal’in manevi kızı ile ilgili yakışıksız iddialar ve tahminler bir özel tv kanalında konuşuluyor. Bu konuşmalarda adı geçen bir gazetenin köşe yazarı, konuğuna yönelttiği soru ile yönlendirme yapıyor! Bu köşe yazarı Atatürk ile ilgili “namus-haya” gibi olaylarla ilgili tahminler yürütmek yerine, köşe yazarlığı yaptığı gazetesinin bir zamanlar köşe yazarı olan H.Ü.’nün kaç yaşındaki kızı taciz etmekten hapse girdiğini acaba bilemiyor mu?

Atatürk’ün ölümünün ardından 78 yıl geçti. Ey kalem silahşörü köşe yazarı sana sormak isterim; Baban veya annen yaşıyorlarsa eğer 78 yaşında varmıdır?

Ey köşe yazarı, sen zaten bu yaşta değilsin! Çünkü Osmaniye’de senin gibi düşünen bazı stk’ların paraları ile gelerek insanların beyinlerine bir şeyler enjekte etme gibi tavırlarının olduğunu tahmin edebiliyorum!

Atatürk ile ilgili tv ekranlarında konuşup, kendilerine göre yorum yapanların neyin peşinde olduğunu merak etmiyorum! Çünkü böylesi zatlar her zaman bu ülkede “milli, manevi ve inançlar üzerinde ayrımcılık” yapmak isteyen dış kaynaklı akıl(sız)lardır!..

Yazıları ve haberleri ile Cumhuriyet düşmanlığı yaparak, her dönemin iktidarında (!) yandaş olmayı hüner haline getiren, Atatürk’ün kurduğu T.C. Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan izin alarak gazetelerini çıkaran, T.C.’nin kamu kurumlarının resmi ilanları ile beslenen bir yayın organı, yani gazete düşünün! Bu gazetenin bir değil, birkaç köşe yazarı Atatürk’ü kamuoyunda farklı göstermek adına zaman zaman yazılar yazmalarındaki amaçlarının ne olduğunu merak etmenizi ve araştırmanızı istiyorum!

Bir özel tv kanalındaki programda Atatürk ile ilgili öne sürülen, kanıtsız ve belgesiz sözlerin bu ülkedeki insanları bölmek anlamına geldiğini belirtmek istiyorum. Kişilerin dünya görüşlerine saygılıyım! Liderler veya yöneticiler eleştirilir ancak, yaptıkları hizmetlerde veya görevlerdeki hatalarından dolayı eleştiri yapılması inandırıcı olur.

Kendisini inançlı ve sözde İslam savunucusu olarak gösteren bir gazetenin köşe yazarının yaptığı programda Atatürk’e dil uzatılırken; İslam dininin Lideri Hz. Muhammed ile ilgili olarak, sizlerin tahminleriniz gibi birileri de çıkıp bir başta tv kanalında iddiada bulunsa, olayı nasıl karşılarsınız?

Neyin peşinde olduğunuz bilemem ama, bu ülkede; Siyasi anlamda T.C. değişmediği sürece Mustafa Kemal Atatürk ile yüzde 99’u Müslüman olan toplumda İslamiyet’i eleştirmek bölücülük, ayrımcılık ve siyonizme hizmet etme olarak sezinlerim!.. Esenlikle…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar