26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5468
EURO34.9721
ALTIN2439.7
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Yarına kaç var!?

Yarın nisan ayının yarısını gerilerde bırakıyoruz. Şu anda elinizdeki yazıyı okurken, yarına kaç saat kaldığına bir bakma zahmetinde bulunur musunuz!?

Sahi yarın günlerden neydi!? Pazar Pazar!..Pazar olduğunu nasıl unutursunuz!?

Yaa öyle mi yarın Pazar öyle mi, aynı zamanda da Nisan ayının 16.’ncı günü!

Ne sandınız ya, nasıl unutuverdiniz, zaten son zamanlarda geçmişteki yaşanan olayları da çabuk unutur hale gelmedik mi!?

Yarın Pazar, sahi yarına kaç saat kaldı!? Şu anda saatinize bir bakır mısınız, yarına kaç kaldı!?

Yarın sabahleyin hava açık olur mu acaba, yoksa dünkü gibi yağmurlu mu olacak dersiniz!?

Hava nasıl olursa olsun, sizlerin havası güzel olmalı, hava atmayın, ama havanızın güzelliğinin de değerini iyi bilmelisiniz!

Aylardan Nisan, günlerden Pazar ve ayın 16.’ncı günündeyiz. Unutulması kolay olmayacak bir tarihi karar için sandıklara gidilecek. 16 Nisan 2017 tarihi gündemdeki yerini alacak. Ya akşam saatlerinde sandıkların açılması ile başlayan heyecanlı saatlerin ardından gece yarısına doğru resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından yüreklerinizde neler hissedeceksiniz?

Yarına kaç var dersiniz, saatinize bir bakma zahmetinde bulunur musunuz!? Yarından sonrasını düşünebiliyor musunuz? Yani Pazartesi günü sabahleyin cadde ve sokaklardaki, en önemlisi de oy sandıklarının kurulduğu okullarımızdaki kirliliği düşünebiliyor musunuz?

Ülkemizin geleceği için tercihlerimizi yapmak üzere yarın sandık başına gidilecek olan insanlar, yolları ve okullarımızı kirletecekler. Bu nedenle de okullarımız Pazartesi günü de tatil ediliyor.

Ne okullarımızı, ne yollarımızı ne de ülkemizi kirletmeden yaşayabilsek çok zor bir davranış  mı yapmış olacağız!?

Sahi yarına kaç var, saatinize bir bakma zahmetinde bulunur musunuz!? Yarın Pazar ve tarihe önemli bir imza atacak gün olduğu için bu kadar önemsiyorum ve her dakika saatinizden gözlerinizi ayırmamanız için anımsatıyorum!

Ailenizde çocuğunuz veya çocuklarınız varsa eğer, onlarla gerektiği gibi ilgileniyor musunuz? Anne veya babalar çocuklarını yetiştirirken Ortaokul sıralarına kadar nasıl eğitebilirse çocuk onunla yolunu sürdürür.

Lise sıralarında çocuğunuza söz geçirebilmek zordur artık! Yani bir çocuk 15 yaşına kadar ailesinden ve çevresinden aldığı ahlak, kültür, sevgi ve saygı ile yaşamını sürdürür. 15 yaşından sonra verilecek olan eğitim ve kültürlerle o çocuğu istediğiniz gibi yönlendiremeyebilirsiniz!

Bugünlere bakıyoruz, 15 yıldır önü alınamayan sorunların şurasında veya burasında bulunan, elindeki yetkilerle bunca yıl yaşanılan toplumda bu yıldan sonra elde sihirli bir deynek mi var ki, bu sorunlar birden kesilebilecek merak ediyorum!

Yarına kaç var dersiniz, saatinize bakar mısınız!? Yarın Pazar ve sabah saatlerinde başlayacak heyecan, gece yarısına kadar devam edecek! Yarın sabah yatağınızdan kalktığınızda ülkemizin geleceği için önemli bir dönüm noktası olacak.

Yarın gece yatağınızda uyurken gündüzleri sandıkta kullandığınız tercihlerin doğru yapılıp yapılmadığını iyi düşünmelisiniz. Pazartesi sabahı “keşke!” dememe adına, aklınız sizin geleceğini belirleyecektir. Mutlaka yarın sandığa gitmeli, ancak kendi özgür iradenizi kullanarak tercihlerinizi yapmalısınız. Saygılarımla…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar