24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5337
EURO34.8305
ALTIN2429.9
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Yanlış Adreslerdesiniz!

Kobani’deki son gelişmeler, İŞİD’in işgal edebilmesi olayları ile birlikte, yaşananları izlediğimizde, Türkiye’nin değişik bölgelerindeki yaşanan çatışmaları da inceleme gereği duydum.


İŞİD örgütü, Kobani’yi almaya çalışıyor, burada yaşayan insanlar doğal olarak  Türkiye’deki çocuklarına, torunlarına ve yakınlarına çağrıda bulunarak, terör örgütünden kurtarılmalarını istiyor.


Kobani, Suriye’de ve burada yaşayan insanların yıllar öncesinde Türkiye’den gidip yerleşen Kürk kökenli vatandaşlarımızdan oluştuğunu öğreniyoruz. Bir başka deyimle; Kobani’de yaşayanlar, Türkiye’nin Kürt kökenli vatandaşlarının ataları da diyebiliriz.


İŞİD terör örgütü yaptığı eylemlerle insanları katlederken, bu olayların Kobani kentine gelmesi olayına elbette Türkiye’deki torunlar, çocuklar veya akrabalar destek vereceklerdir.


İŞİD örgütü ile PKK’yı karşı karşıya getirmek isteyen bir proje hayata geçirilmek istenirken, bunun Türkiye için neler getirip kaybedeceği konusu maalesef görüşmedeki bizim yetkililerce akıl edilemedi.


Koltukta kalabilme uğruna yanlış adreslere gönderilen postalarla ülkeyi yönetenler, bugün işin içinden çıkılması zorlaşan İŞİD tehdidi ile karşı karşıya kaldılar.


Son günlerdeki gelişmeleri sosyal medyada paylaşan bazı ‘yalaka’ kişilerin akıllarını başlarına almalarını istiyorum.


Osmaniye için düşünelim, 2014 yılı ile birlikte Elektrik hizmetleri özelleştirildi. 2 Ocak 2014 tarihinden bu yana her gün (bakım-onarım) adı ile elektrik kesintileri yapıldığını bir kenara bırakalım, geceleri sizler uykuda iken bile elektrikleriniz kesilmiyor mu?


Osmaniye halkı ne yapıyor? Osmaniye’de iktidar partisinin geneline veya yereline ‘yalakalık’ yapanlar sosyal medyada bazı olayları paylaşıyorlar. “Ülke güllük gülüstanlık!”


Osmaniye’de bölgesel olarak yaptırılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir yıldan bu yana hizmete giremediği olayı’nın ‘namus meselesi’ olduğunu söyleyen Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal’a, partililer bunun hesabını sordular mı acaba?


Osmaniye kaynarsa, başka şehirlere benzemek. Bu kentin yeni Vali’si, Emniyet Müdürü’de gayet sakin makamlarında oturuyorlar ama, lütfen beyler ayağa kalkıp kente yukarıdan bir bakın diyorum.


Dünyanın çeşitli ülkelerindeki İstihbarat örgütlerinin üyeleri, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde turistik amaçlı keyf yapmaya gelmediler.


Onlar ki, kendilerine verilen görevleri yerine getirmek için çalışırken, bizim saf ve temiz yürekli insanlarımızdan rahatlıkla bir çok bilgileri alarak merkezlerine ulaştırıyorlar.


Komşu ülkelerdeki son gelişmelerin yoğun
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar