23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5963
EURO34.8267
ALTIN2412.0
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Spor aşkı

Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, CRT Yönetim Kurulu başkanı, Sarı Basın kartı sahibi Şahin Özer, Genel kaptanlığını yürüttüğü Ceyhan Doğanspor’un 68 yeniAksarayspor karşılaşmasını stad dışında otomobil içerisinde izledi.

Spor denildiğinde tüm sorunlarını unutup stadyuma koşan ve yıllardır yönetiminde olduğu ve genel kaptanlığını yaptığı Doğanspor Şahin Özer için ayrı bir tutku olduğu kadar, farklı bir aşkı olarak tanımlanabilir.

Bir süre öncesinde Yönetim Kurulu başkanlığını yaptığı CRT’nin radyo kanalında saat: 02.00 sıralarında Ajda Pekkan’ın bir eserini dinleyicileriyle paylayan Şahin Özer, bu yayından dolayı ceza aldı.

Müzik yapım firmalarının sanatçılarla anlaşmaları neticesinde, sözleşme yapılmayan Müzik firmaları üyelerinin eserlerinin radyo veya TV’lerde dinletilmesi veya izletilmesi halinde mahkeme kararı ile ceza verdirebiliyorlar.

İşte Şahin Özer meslektaşımız da böylesi bir mahkeme kararı sonunda 1 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Müzik firması ile anlaşma sağlama yollarını arayan, mahkumiyeti paraya çevirme uğraşı içerisinde olan Özer, aranmaya başlanmıştı.

Polise yakalanmama uğruna cezaevine girmeden önce Doğanspor’un 68 yeni Aksarayspor karşılaşmasını izlemek isteyen Şahin Özer, Sentetik halı sahanın arka tarafına geçerek otomobilin içerisinde, tel örgüler arkasında maçı izlemeye başladı.

Uzaktan da olsa oyuncuların hareketlerini takip eden Özer, yakalandığında anında Cezaevine götürüleceğinin endişesini bile unutarak kendisini sahadaki oyuncuların hareketlerine odaklamış haldeydi.

Karşılaşma devam ederken Doğanspor ilk yarıyı yenik kapamıştı. Özer, futbolculara kızıyordu. Kampta enerji depolayan oyuncuların, tüm isteklerinin de yerine getirilmesine rağmen, kendi evinde konuk takım karşısında ilk yarıyı yenik kapatmaları Şahin Özer’i çileden çıkarıyordu.

İlk yarı sonunda ikinci yarıya geçildiğinde, Özer her geçen dakika öfkesinden burnundan solur haldeydi. Otomobilin içerisinde tanınmamak için oturup karşılaşmayı izlerken, en azından skorun berabere bitmesini istiyordu.

Şahin Özer’in bu son maç izlemesi olacaktı, çünkü üç ay cezaevinde yatacak, bu süre içerisinde maçlardan uzak kalacaktı.

Doğanspor 90 dakika sonunda konuk takım karşısında 4-1 yenik olarak sahadan ayrıldığında, Şahin Özer’in gözleri yaşarmıştı, konuşacak halde değildi. “Cezaevine gitmesi ile Doğanspor’un yenilgisini karşılaştırdığında, takımının yenilgi alması Özer’i daha çok yıpratmıştı.

Dün Şahin Özer teslim oldu ve Ceyhan Açık cezaevinde 3 ay kalmak üzere meslektaşlarından ve çok sevdiği takımını izlemekten mahrum kalıyordu.

Sevgili meslektaşım, arkadaşım Şahin Özer’e geçmiş olsun diyorum. Saygılarımla…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar