04 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Nisan 1 şakası gibi

Gölgeler düşse de yazıya, yaza yaza yaz geliyor.

Gölgeler düşse de yazıya, güneş her sabah doğduğunda toprağın üzerindeki tüm varlıkları aydınlatıyor.

Ayrımsızca yeryüzüne düşen güneşin aydınlığı önüne gelen engellerle gölgelenir.

Göreve başladığım 2007 yılından bu yana gazetemizin sütunlarında haberlerin yayında köşe yazılarımla da okurlarımızla buluştuk.

Elinizdeki bu gazetemizde  bu güne kadar yüzlerce değil, binlerce yazı ve haberlere imza atmaktan ve halkımızın sorunlarını dile getirmekten her zaman onur duydum.

Gölgeler düşse de yazıya, yazıda bir gölgenin varlığını bilerek düşüncelerimi aktardım. Anadolu topraklarının bozkırındaki; tarla veya araziye  “yazı”da denilmektedir.

Anadolu insanı yazın güneşinden korunmak için tarla (Yazı) da bir ağaç gölgesi bulursa, altında serinlemek ister. Bu amaçla Anadolu insanı yaz günlerinde Yazı da Bir gölge arayışı içinde olur.

Bir de yazılan yazı var ki, yazıya gölge düşürenler, yazıları gölgeleyenler ile yazıda bir gölge olanlar görülebilir.

Gazetemiz bugün kağıt üzerine yazılı basın yayınına veda ediyor. Bundan sonra internet haber gazeteciliği üzerinden; www.medyagazete.com adresinden bizim haberlerimiz ve köşe yazılarımıza erişebilmeniz kolay olacaktır.

Gazetemizin resmi internet haber sitesi yayın merkezinin bulunduğu ilde tek olduğu gibi bölge illeri arasında da önemli izleyici kitlesini elde ederek BİK tarafından getirilen kuralları yerine getiren gazete sitesi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Günlük 10 bin ile 20 bin arasında takipçisi ile Türkiye’nin 81 ilinden haberler yayınlayan internet haber sitemizi tıkladığınızda, hangi ilden haber okumak istiyorsanız ulaşabiliyorsunuz.

Köşe yazılarımı gazetemizin yazılı baskısında ve internet haber sitemizde birlikte yayınlarken, bugünden itibaren sadece internet sitemizde yayınlanarak dünyanın dört bir yanından takip edilerek okunuyor almasından onur duyduğumu da vurgulamak isterim.

İstanbul merkezli ulusal basın dediğiniz gazetelerin internet siteleri gibi ulusal yayın ağına sahip şekilde yayın akışı sağlayan medya gazetemizin internet sitesini takip  ettiğinizde farkı daha iyi anlayacaksınız.

Bugün burada yazılı basındaki son sayımı okurlarımızla paylaşırken, bundan sonra yazılarımı internet haber sitemiz üzerinden okuyup takip edebileceğinizi bir kez daha vurgulamak isterim.

Medya gazete olarak, önemli zamanlarda yazılı baskımız belki olacaktır. Ayrıca deprem nedeniyle ara verdiğimiz  Yeni Bakış gazetemiz yine Haftalık olarak yayınını sürdürecektir.

Yerel habercilik yapmakta olan www.haberosmaniye.com  internet sitemiz den de haberlerimiz ile yine günlük köşe yazılarımı takip edebileceksiniz.

Yazılar, yaza yaza okunurken, yaza yaza yaz geldiğinde; yaz güneşinin gölgesi yazıda güneşin doğduğu yere bakması umudu ile saygılar…

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar