19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.601
EURO34.8135
ALTIN2500.7
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Ne demiştik!?.

Değerli okurlarım, okumayı ve bilgilerini Allah’ın verdiği Aklı ile yaşamında kullanarak hareket edenlere buradaki yazacaklarım birer anımsatma olacaktır.

Okumadıkları halde; Din veya siyaset bilgisi bildiklerini başkalarının konuşmaları ile yaşamaya çalışanlar, gerçekleri söyleyen insanlara her zaman karşı gelmişlerdir.

Okumayan, ancak okuyanların bilgilenmelerini istemeyen zihniyetin sayesinde ülkemizdeki ekonomik ve sosyal çalkantılar her geçen gün çözümü zorlanan olayları da beraberinde getirmeye başladı.

Okuyan, uzun yıllardır yazan ve memleketimi seven bir insan, bir gazeteci olarak her zaman vatanımın birlik ve bütünlüğü, bayrağımın ülkemin topraklarında dalgalanması ile birlikte bu vatan topraklarında birlikte yaşadığımız insanlar arasında din; di, ırk, renk ve cinsiyet ayrımı yapılmadan mutlu şekilde yaşanmasının mücadelesini verdim.

Bağımsız bir ülkede barış içerisinde yaşanması ilkesini savunurken, ellerindeki işyeri veya topraklarını yabancılara satanlarla uğraş verirken,onların hareketlerine dün de güldüm, bugün de gülmeye devam ediyorum.

Ben okuyorum. Ben vatanımı seviyorum, ben ülkemdeki gelişmeleri ‘At gözlüğü’ ile değil, kendi gözlerimle izliyorum. Kendi fikirlerimi ortaya koyuyor ve çekinmeden sizlerle paylaşıyorum.

Yaşamımda her dönemin iktidarlarında, gördüğüm eksik ve aksaklıkları yazdım ve yazmaya devam edeceğim.

İnsanlarımızın okumaktan uzak tutulmalarına, kendileri karşı gelerek okumak için kendileri kişisel olarak uğraş verebilirler. Buna kimse engel olamaz!

Dinimizin ilk emri’nin ‘OKU’ olduğunu inananlara, daha doğrusu tüm insanlık alemine anlatmayan ‘Din insanları’nın ne iş yaptığını merak ediyorum!?

Osmaniye İl Müftü’müzün son okuduğu kitabın adını sorsam, adı ve tarihi ile birlikte alacağım yanıtı merak ediyorum!

İNSAN’IM VE GELECEĞİ GÖREBİLİYORUM!

Değerli okurlarım; sosyal, siyasal, ticari veya inançlar üzerinden insanları kullanma gibi bir anlayışımın olmadığı için, kendimi aklımın erdiği düşünceler doğrultusunda yönlendirmem nedeniyle bazı öngörüleri zaman içerisinde bu sütunlarda sizlerle paylaştım.

Gazetemizin 16 Mayıs Pazartesi günkü sayısındaki bu sütunlardaki köşe yazımın başlığı; “Yeni Başbakan-ımız!”şeklindeydi.

Neler yazmıştım o günkü yazımda, ülkemizdeki hangi olayları gündeme taşımıştım.

Başbakan Davutoğlu’nun, görevinin sonlandırılması gibi bir hareket edilerek, Ak Parti’de Genel Kurul yapılması olayının ortaya çıkması ile birlikte, yeni bir Genel Başkan Adayı ve ardından bu Genel Başkanın genel kurul sonrasındaki Başbakanlık olayı gündeme geliyordu.

Bu tarihli yazımı okuyanlar anımsaması gerekir; “Yeni Başbakanımızın Binali Yıldırım veya Bekir Bozdağ olacağı yönündeki tahminlerimi belirtmek istiyorum” sözlerim doğru çıktı.

19 Mayıs 2016 günü Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Adayının Binali Yıldırım olarak açıklandığı, Genel kurulda da Divan başkanlığını Bekir Bozdağ’ın yapacağı açıklandı. Bu da demek oluyorki iki isim tahminim araştırmalarımın iyi yapıldığını ortaya çıkarıyordu.

Yeni Başbakan adayının ülkemize hayırlı olması dileklerimle, saygılar…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar