29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Medya Gazete

Gazetemizin resmi internet sitesi; www.medyagazete.com’u izleyenler, her geçen gün yeniliklerle, hızlı ve aktif haberlerle okurlarımızla buluştuklarını görüyorlardır.


Bir gazetenin internet sitesinde; fotoğrafların büyüklüğü, hızlı geçişler, güncel ve taze haberlerin yanında, görsellik te önem taşımaktadır.


Bugün izlemekte olduğunuz gazetemizin internet sitesi, yaygın basın olarak tanımladığımız, Hürriyet, Milliyet ve Posta gibi gazetelerin internet siteleri gibi görsellik anlamında güzellikleri siz okurlarımıza ve takipçilerimize sunmaktadır.


Hatta, şunu da iddia edebiliriz, yaygın basının bir çoğunun internet sitesinden daha aktif, güncel ve hızlı geçişlerle takipçilerimizi rahatlatmaya özen göstermekteyiz.


Gazetemizin sitesindeki haberler, sadece yerel olmayıp, bölge ve ulusal haberlere, köşe yazılarına da yer verirken, izleyici kitlemizin dünyanın dört bir köşesinden her geçen dakika da artış göstererek yoğunluk kazandığını da yine bilmekteyiz.


Medya gazetesi olarak, yerelde Osmaniye’mizin sorunlarını gündeme taşıyarak, yönetilenlerle, yönetenler arasında köprü görevini görmek, sorunsuz bir kent olma yolunda uğraş vermekteyiz.


Genelde ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, huzur ve barış içerisinde yaşanabilir bir vatan toprağı, mutlu olabileceği, sağlıklı yaşanabilir kentlerin olabilmesi için yayınlarımıza önem veriyoruz.


Dün, Cumhuriyet’imizin 90. yılını, coşkulu törenlerle kutladık. Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile özgürlüğümüzü, vatan sevgimizi ve barış içerisinde yanabilir bir ülkedeki dostluklarımızın pekişmesi tek dileğimiz oldu.


Çocuklarımıza Cumhuriyet’i ve önemi anlattık, ilerleyen yaştaki insanlar yaşadıkları günleri ve bayram anılarını paylaştı bizlerle. Zor geçen süreçten sonra kurulan Cumhuriyet yönetimi ve bugünleri karşılaştırdık kafamızın içinden geçen düşüncelerimizde.


Medya gazete olarak, her zaman olduğu gibi güzelliklere yelken açtık, barışa gönül koyduk, dostlukların sürekliliğinden yana olduk.


Gazetemizin internet sitesinde de aynı duygu ve düşüncelerle takipçilerimize güzellikleri vermeye çalıştık.


Gazetemizin ve internet sitemizin sahibi İlyas Kör, gazeteye verdiği önemden daha fazlasını internet sitesine verirken, ulusal anlamda yaygınlaşmayı ve paylaşmaya önem verdiğini kanıtlamış oluyordu. Sitenin sütunlarını en ince ayrıntıları ile inceleyen, takipçilerimize en sağlıklı şekilde ulaşmalarını sağlamak için teknolojinin her türlü sistemini hayata geçirmeye çalışan İlyas Kör, gazetemize de, internet sitemize de çocuğu gibi özen gösteriyor ve önemsiyordu.


Biz çalışanlar da aynı duygu ve düşüncelerle sizlere en iyisini, en güzelini vermeye çalışırken, gazetemizin internet sitesini takip etmekten her zaman hoşnut olacağınızı bilmenizi ister, saygılar sunarım.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar