29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Gözlükçü kim?

Gözlerindeki gözlüğü kimin taktığını fark ettirmek istemeyenler, 45 yıl gerilere doğru tarihi çekmeye çalışıyor.

Yani; “45 yıldır devlet içinde örgütlenen, son yıllarda iyice palazlanıp darbeyle Türkiye’yi ele geçirmeye kalkan Fettullah Gülen…”şeklinde bir gazetede yayınlanan haberin alt başlığı dikkatimi çekti.

Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’nin, yine emanet ettiği yöneticiler yani 45 yıldır Fettullah Gülen’in palazlanmasını nasıl oldu da  fark edemediler? 45 yıldan bu yana yöneticilerin gözlerine birileri farklı camlı gözlük mü taktı, yoksa farklı görebilmeleri için lens mi takmıştı?

Gülen’in 1941 yılında doğduğunu öğrendiğimizde, bugün 75 yaşında olduğu anlaşılıyor. 45 yıldır örgütlenme çalışmaları yapan Gülen’in 30 yaşında iken palazlanmaya başladığı ortaya çıkıyor.
Ülkemizde 30 yaşında başlattığı örgütlenmenin ardından 45 yıl geçmesinin sonunda gerçekleştirilmek istenilen hain darbe girişiminin bunca yıldır tahmin edilememiş olmasının arkasında, yöneticilerin gözlükçülerinin kim olduğunu merak etmeye başladım!

Babası Cami İmamı olan Gülen, 1945’te Kur’an öğrenmeye başlıyor. 1946’da İlkokula başlıyor ama ilkokulu bırakıyor. Erzurum’da dışarıdan girdiği sınavla İlkokul diploması alıyor.

1965 yılında Kırklareli’nde bir yıl vaizlik yapıyor. 1966’da İzmir merkez Vaizliğine atanarak, 1971 yılına kadar burada görev yapıyor.

Ülkemizdeki devlet yöneticilerimizin gözlerine birileri nasıl bir gözlük taktıklarını düşünüyorum!

İmam veya Vaiz olan Fettullah Gülen, 1991yılı sonralarında;  Alpaslan Türkeş, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Bülent Ecevit, Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan  gibi devlet adamları ve Abraham Foxman, Morton Abramowitz, Papa II. John Paul gibi din adamları ile birlikte açılış törenlerine katılıyor birlikte fotoğraf çektirirken; bu görüntülerdeki Gülen’in “hangi sıfatla” orada olduğunu merak ediyoruz!?

Gülen’in Cumhuriyet Gazetesi yazarı Hikmet Çetinkaya hakkında açtığı dava sonucu kazandığı 150 milyon liralık tazminat parasını Türk Polis teşkilatı Güçlendirme Vakfı’na bağışlaması olayı’nın bugünlere doğru bir ilerleme olabileceğini dönemin yöneticileri acaba akıllarından geçirdiler mi?

1999 yılının Mart ayında sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ABD’ye giden Gülen, o günden bu yana Pensilvanya eyaletinin Saylorsburg kabasında yaşarken, ABD’den Türkiye’yi yöneten “Okyanus ötesindeki din tüccarı” diye yazılar yazarken, Osmaniye’de  bana tepki gösterenler, tehdit telefonları açanlar ve mahkemeye verenler ile mahkemenin günü bile belirtilmediği bir halde hakkımda karar veren Hakimler ile bana dava açan Avukatlar’ın  bugün de aynı tavrı göstermelerini bekliyorum.

Gözlüklerinizi çıkarmak zorundasınız! Yıllardır sizlere verilen gözlüklerin numaraları değişmiş olmalı!

İlkokulu bile dışarıdan bitiren bir “Din tüccarına” bel bağlayıp, kendilerine yeni koltuklar kazandırılma sözleri ile halkın sesini kısmaya çalışan, inançları sömüren, haklı insanlara bile haksız yere karar veren Hakimler, soruların yanıtlarını vererek yüksek puan alınmasını sağlayan eğitimciler ve kamu kurumlarının bir çok yerine kök atmış bu zihniyetin bugün yaptığı hainliğin daha önce sezinlenmemiş olunmasına şaşırıyorum!

Gözlüklerinizin camlarını kontrol ettiriniz, Saygılarımla….

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar