28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

Çapkınlık Doğru İnsanı Bulana Kadardır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çapkınlık Doğru İnsanı Bulana Kadardır
Abone ol
Türk pop müziğinde aşk dolu şarkılarıyla bilinen Rafet El Roman Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle buluştu.

Türk pop müziğinde aşk dolu şarkılarıyla bilinen Rafet El RomanLes Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle buluştu.

Sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatan sanatçı 1500 kişilik salonu tıklım tıklım doldurdu.

Bayram akşamında sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı sahne öncesi röportajında şunları söyledi “böyle özel günlerde Kıbrıs’ta konser vermek beni çok mutlu ediyor.

Bu bayram akşamında insanlar çok keyifli dakikalar yaşayacaklar. Zaten keyif alsınlar, anı yaşasınlar. hayat kısa değmez gidenin arkasından ağlamaya demiş ya şair. Az önce yanıma gelen bayan çok ilginç bir şey söyledi ‘Rafet bey biz sizi hep aşk şarkılarıyla tanıyoruz ama siz James Bond’a benziyorsunuz’ içimden diyorum ki benimle dalga mı geçiyor iltifat mı ediyor bilemedim. 

Belli başlı eserlerinin unutulmayacak eserler arasına girmesiyle ilgili hislerini paylaşan sanatçı şöyle dedi “şarkılarımız bizi yaşatan geriye kalan tek miras olacak. Ben zaten hep şunu söylüyorum müzik adeta bir zaman tüneli gibi. Örneğin 80li yıllardan can bedenden çıkmayınca şarkısını dinliyoruz Barış Manço aklımıza beliyor.



90 lı yıllarda bizim senelerimiz aklımıza geliyor. 90 yıllarda çıkan sanatçılar bizler iyi bir iz bıraktık. Şimdi gelenlerde o izleri göremiyoruz. Şimdiki zamanda bizden bir şeyler alıp eskilerden bir şeyler alıp derliyorlar ama mutlaka yeni bir nesil gelecektir müzik adına.”

Yazdığı aşk şarkılarıyla ilgili de şunları söyledi “ aşk şarkıları yazmak demek aşk adamı olmak demek değildir. İnsanı sadece bir biçime koyamazsınız. Ama aşkında yeri bende bir başkadır tabii ki. Güzel ve derin yaşarım. Çünkü hayatta bir çok tene bir çok dokuya dokunabilirsiniz ama aşık olduğunuz insanla yaptığınız bu eylem çok başkadır. Eğer sevildiğinizi bilmezseniz sırf sevmek sizi bitirebilir.

Bu hep sizin canınızı acıtır. Ben hep aşk acısı çekenlere hep derim ki bırakın çeksinler acısını ama çok da sürmesin. Çünkü hayat kısa. Evlilik çok ciddi güzel bir müessesedir. Şu anda evlenmeyi düşünmüyorum. Son basın toplantısında Çapkın olduğum söylendi ben de söyledim ki çapkınlık doğru insanı bulana kadardır. Kadın erkek farketmez. Hepimiz zaten dengimizi hayat arkadaşımızı arıyoruz. Onu bulduğumuzda hemen hayatlarımız değişebilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar