28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Uluslararası Kanser Sempozyumu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Uluslararası Kanser Sempozyumu!
Abone ol
İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi, uluslararası alandaki çalışmalarına devam ediyor!

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi, uluslararası alandaki çalışmalarına devam ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (TİKA) iş birliği ile, Meme ve Kolorektal Kanserlerinde Güncel Yaklaşımlar konulu sempozyuma ev sahipliği yaparak, birçok farklı ülkeden gelen doktorları ağırlayan İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi, kanser tedavisi ile ilgili çok önemli bilgilerin paylaşımına aracı oldu.

Kübakanser aşısının da gündem olduğu sempozyumda, Küba Onkoloji Enstitüsü Başkan Yardımcısı Lorenzo Angulo Anasagasti konuşmacı olarak yer aldı.

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi, uluslararası sempozyumlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

Komşu Ülkeler ile Bilgi Alışverişi Yapıldı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (TİKA) iş birliği ile, 26-27 Nisan tarihlerinde Meme ve Kolorektal Kanserlerinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu’nu düzenleyerek, 11 farklı ülkeden gelen 44 doktoru ağırlayan İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi; kanser tedavilerinde ulusal çapta bilgi alışverişini sağlamış oldu.

Son dönem kanser tedavilerinin konuşulduğu organizasyonda; Kosova, Arnavutluk, Makedonya, Kazakistan, Ukrayna, Özbekistan, Tacikistan, Mısır, Gürcistan, Irak ve Romanya gibi komşu ülkelerden gelen doktorlar katılımcı olarak yerini alırken; İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’nden ve de Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden toplamda 19 doktor ise konuşmacı olarak deneyimlerini paylaştı.

Kanser Aşısı Gündemdeydi!

Meme ve kolon kanserine dikkat çekerek, tedavi planlarının incelendiği sempozyumun; bir diğer ana konusu ise Küba kanser aşısıydı.

Küba’daki kanser tedavisini anlatan konuşmacılardan Küba Onkoloji Enstitüsü Başkan Yardımcısı Lorenzo Angulo Anasagasti, kanser aşısı ile ilgili önemli bilgiler verdi. Katılımcıların kendi vakalarını da paylaşarak, sorularına çözüm bulduğu sempozyum; komşu devletlerin ülkelerinde sağlık hizmetlerinin iyileşmesine de katkı sağlamış oldu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar