29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Divan Pastanesi Vadistanbul Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Divan Pastanesi Vadistanbul Açıldı
Abone ol
Divan Pastaneleri şehrin buluşma noktası olmaya, kalitesini ve eşsiz lezzetlerini İstanbul’un her noktasına taşımaya devam ediyor.

Divan Pastaneleri şehrin buluşma noktası olmaya, kalitesini ve eşsiz lezzetlerini İstanbul’un her noktasına taşımaya devam ediyor.

Avrupa Yakası’nın yeni gözde mekanı Vadistanbul’da kapılarını açan Divan Pastanesi Vadistanbul; günün her saatinde hayatın renkli anlarının, anlam katan anıların, hayata iz bırakan kutlamaların tanığı olacak. Özenle seçilmiş tatları deneyimleme fırsatı sunan Divan Pastaneleri, yıllar boyunca değişmeyen kalitesini, geleneğini, prestijini ve kusursuz hizmetini Vadistanbul misafirleriyle buluşturacak.

1956’da Elmadağ’da açılan Divan Pastaneleri şimdi de Vadistanbul’da. Bazen bir kahve, bazen bir çikolata ile hayata eklenen bir tat olan Divan lezzetleri, Divan Pastanesi Vadistanbul’un özenle hazırlanmış şık atmosferinde misafirlerin beğenisine sunulacak. Vadistanbul’un keyifli buluşmalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Divan Pastaneleri, Vadistanbul AVM’nin giriş katında Cadde lokasyonunda ferah ve şık atmosferi ile misafirlerini bekliyor.

Divan Pastanesi Vadistanbul, ilk günden bugüne tarifi Divan şeflerinde saklı çikolataları, her biri kendine has reçetelerle üretilen eşsiz ürünleri ve butik pastalarıyla, alışveriş sırasında kendini özel hissetmek isteyenler için eşsiz bir ortam vadediyor. Divan Pastanesi Vadistanbul, misafirlerine pasta, çikolata, lokum, dondurma, tatlı ve tuzlu lezzetlerin yanı sıra hediyelik ürünler kategorilerinde hizmet verecek. Alışveriş sırasında ister soğuk ister sıcak içecek seçenekleri sunan Divan Pastanesi Vadistanbul, zengin pasta seçenekleriyle de misafirlerine eşsiz bir deneyim vadediyor.

Divan Pastaneleri’nin sınırları aşan lezzetlerine ulaşmak isteyenler, tüm bu eşsiz Divan lezzetlerine divanpastaneleri.com.tr adresi üzerinden tek tıkla ulaşabiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar