160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Zübeyde Hanım Gündüz Bakımevi oryantasyon haftası sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zübeyde Hanım Gündüz Bakımevi oryantasyon haftası sona erdi
Abone ol
Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Bakımevi Oryantasyon Haftası Sona Erdi

Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’ne yeni başlayacak olan minik öğrenciler oryantasyon haftasını başarıyla tamamladılar.

Bir hafta süren oryantasyon programının sonunda Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun eşi Merih Bakkalcıoğlu ve beraberindeki CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Yeğiner, Belediye Meclis Üyeleri Seda Saitoğlu, Sevgi Erdem ve Zülfiye Öney ile birlikte Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi. Etkinlikte, öğrenci velilerine Başkan Bakkalcıoğlu’nun mesajını ileten Merih Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler öğrencilere başarılı bir eğitim ve öğretim dönemi geçirmeleri temennisinde bulundular. Etkinlikte ayrıca öğrenci velilerine Başkan Bakkalcıoğlu’nun mesajının yer aldığı mektup verilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu. Bu anlamlı etkinlik, öğrenci velileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi faaliyete geçtiği ilk günden beri yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Yılmaz'dan Deprem AçıklamasıÖnceki Haber

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan Deprem Açıkla...

Oltu taşı atıkları için alternatif kullanım alanları araştırılacakSonraki Haber

Oltu taşı atıkları için alternatif kulla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar