160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Zonguldak UMKE ekibi canlarını hiçe sayarak yoğun bakımdan hasta kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zonguldak UMKE ekibi canlarını hiçe sayarak yoğun bakımdan hasta kurtardı
Abone ol
HATAY'IN ANTAKYA İLÇESİNDE DEPREMDEN DOLAYI AĞIR HASAR ALAN ÖZEL BİR HASTANEYE GİREN ZONGULDAK UMKE EKİBİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDEN 5 HASTAYI SAĞ OLARAK KURTARDI.

Hatay’ın Antakya ilçesinde depremden dolayı ağır hasar alan özel bir hastaneye giren Zonguldak UMKE ekibi yoğun bakım ünitesinden 5 hastayı sağ olarak kurtardı.


Hatay’ın Antakya ilçesinde deprem dolayısıyla özel bir hastane ağır hasar aldı. Bölgeye sevk edilen Zonguldak UMKE ekibi canlarını hiçe sayarak hasar gören binaya girdi. Yıkılan merdivenlerin arasından binanın üst katlarına çıkan UMKE ekibi burada her odaya tek tek girerek yaralı aradı. Deprem sonrası acil olarak boşaltılan ve çökmek üzere olan hastanenin yoğun bakım ünitesine giren UMKE ekibi burada sağ oldukları tespit edilen 5 hastaya acil müdahalede bulundu. Yaşam destek ünitesine bağlıyken deprem dolayısıyla kesilen elektrikler sebebiyle 1’i bebek 10 hastanın hayatını kaybettiği tespit edildi.


Kurtarılan hastalar itfaiye merdiveniyle alınarak başka merkezlere sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sirenler, bu kez depremzedeler için çalıyor Önceki Haber

Sirenler, bu kez depremzedeler için çalı...

Fizyomer Terapiadan deprem bölgesine yardım Sonraki Haber

Fizyomer Terapiadan deprem bölgesine yar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar