
Osmaniye’de 6 Kasım'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi daha yaşamını yitirdi.
Osmaniye’de 6 Kasım'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e çıktı.
Kadirli yolu üzerindeki Cevdetiye Beldesi’nde, 2 otomobil ve bir traktörün çarpışması sonucu gerçekleşen kazada 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mutluhan Güzel’in de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
6 Kasımda meydana gelen kazanın, henüz sürücüleri belirlenemeyen 80 EK 033 ve 80 ACJ 095 plakalı otomobiller ile 80 DK 377 plakalı zeytinyağı yüklü bir traktörün çarpışması sonucu meydana geldiği bildirildi.
Çarpışmanın etkisiyle araçlar hurdaya dönerken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerinde yapılan ilk incelemede, Erman Keleş, Buğra Güzeloğlu ve Fırat Mensiz’in hayatını kaybettiği belirlendi.
Ağır yaralanan Beyazıt Arık ise Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mutluhan Güzel de yaşamını yitirince, kazada ölenlerin sayısı 5’e yükseldi.

Yorum Yazın