160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

ZBEÜ OVAT Takımı, TEKNOFEST 2022 Robotaksi Yarışmasında üçüncü oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ZBEÜ OVAT Takımı, TEKNOFEST 2022 Robotaksi Yarışmasında üçüncü oldu
Abone ol
ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ OTOMASYON VE ARGE TAKIMI (ZBEU OVAT) TEKNOFEST ROBOTAKSİ BİNEK OTONOM ARAÇ YARIŞMASINDA ÜÇÜNCÜ OLDU.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Otomasyon ve Arge Takımı (ZBEU OVAT) TEKNOFEST Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışmasında üçüncü oldu.


TEKNOFEST’in ‘Robotaksi Binek Otonom Araç’ yarışmasına katılan teknoloji takımı ZBEÜ OVAT, geçen ay ilan edilen yarışma sonuçlarına edilen itiraz üzerine yenilenen sıralamada üçüncülüğe yükseldi.


Yarışmanın sıralamadan bağımsız iki ödülünden biri olan ‘En İyi Takım Ruhu’ ödülünü de kazanan takımı, yarışmaya hazırlık sürecinde kendilerine her türlü desteği en ivedî şekilde sunan Mühendislik Fakültesi yönetimine ve Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e teşekkürlerini ileterek gelecek senelerde daha iyi başarılara imza atmayı amaçladıklarını belirtti.


Elde edilen dereceden dolayı açıklamada bulunan Rektör Özölçer, takımın danışmanlarını ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Safranboluda öğrencilerden Okulumda KanPanya Var kampanyasıÖnceki Haber

Safranboluda öğrencilerden Okulumda KanP...

Gaziantep’te 3 bin 245 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiSonraki Haber

Gaziantep’te 3 bin 245 paket gümrük kaça...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar