160x600
16 Mayıs, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Zabıta ve Kültür Müdürlüğü yeni yerinde hizmet verecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıta ve Kültür Müdürlüğü yeni yerinde hizmet verecek
Abone ol
Karacabey Belediyesi, Vatandaşlara Daha Kaliteli Ve Erişilebilir Hizmet Sunmak Amacıyla önemli Bir Adım Attı. Zabıta Ve Kültür Müdürlükleri, Daha Modern Ve Merkezi Bir Yapıya Sahip Olan Ergün Koç Kültür Merkezi’ne Taşındı. Yeni Adreslerinde Faaliyetlerine Başlayan Müdürlükler, Artık Daha Geniş Fiziki Koşullarda Hizmet Verecek.
Wordpress Hosting

Karacabey Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve erişilebilir hizmet sunmak amacıyla önemli bir adım attı. Zabıta ve Kültür Müdürlükleri, daha modern ve merkezi bir yapıya sahip olan Ergün Koç Kültür Merkezi’ne taşındı. Yeni adreslerinde faaliyetlerine başlayan müdürlükler, artık daha geniş fiziki şartlarda hizmet verecek. Yanı sıra, Evlendirme Memurluğu da Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yer aldığı ofiste vatandaşlara hizmet sunacak. Belediye Başkanı Fatih Karabatı, yapılan değişikliğin vatandaş odaklı bir yaklaşımın sonucu olduğunu vurguladı.

Karacabey Belediyesi, vatandaşlara daha etkin ve erişilebilir hizmet sunmak amacıyla önemli bir değişikliğe gitti. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Zabıta Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ana Hizmet Binası’ndan taşınarak artık Ergün Koç Kültür Merkezi’nde hizmet verecek. Aynı zamanda Evlendirme Memurluğu da Kültür Müdürlüğü çatısı altında, yeni yerinde vatandaşlara hizmet sunacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, söz konusu taşınmanın temel amacının hem hizmet kalitesini artırmak hem de birimlerin daha geniş, modern ve uygun fiziki şartlarda hizmet sunmasını sağlamak olduğu belirtildi. Ergün Koç Kültür Merkezi’nin merkezi konumu ve çağdaş yapısıyla vatandaşların ilgili birimlere ulaşımını kolaylaştıracağı vurgulandı.

Tüm işlemler artık yeni adreste

Taşınma süreci tamamlanan Zabıta ve Kültür Müdürlükleri, faaliyetlerini Ergün Koç Kültür Merkezi’nde sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü, kent güvenliği, seyyar satıcı denetimleri, işyeri kontrolleri ve kamu düzenine ilişkin görevlerini; Kültür Müdürlüğü ise kültürel etkinlikler, kurslar, organizasyonlar ve sosyal projelere yönelik çalışmalarını yeni adresinde yürütmeye devam edecek.

Belediye yetkilileri, vatandaşların Zabıta ve Kültür Müdürlükleri ile ilgili tüm işlemlerini artık Ergün Koç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirebileceğini hatırlattı.

Başkan Karabatı: "Vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, yapılan değişikliğin belediyenin vatandaş odaklı hizmet anlayışının bir yansıması olduğunu dile getirdi. Başkan Karabatı şu ifadeleri kullandı: "Belediye olarak hizmet kalitemizi sürekli artırmayı hedefliyoruz. Zabıta ve Kültür Müdürlüklerimizin Ergün Koç Kültür Merkezi’ne taşınması, hem personelimizin daha verimli ve konforlu bir ortamda çalışmasına imkân sağlayacak, hem de vatandaşlarımızın bu hizmetlere daha kolay ulaşmasını mümkün kılacak. Tüm Karacabeyli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirde şiir ve müzik etkinliğine katılan şairler ve ozanlar, gezdikleri tarihi eserlere hayran kaldılarÖnceki Haber

Eskişehirde şiir ve müzik etkinliğine ka...

D vitamini eksikliğine dikkatSonraki Haber

D vitamini eksikliğine dikkat

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar