160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Zabıta memuru başkana enişte oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıta memuru başkana enişte oldu
Abone ol
ORDU’DA ULUBEY BELEDİYESİ’NDE ZABITA MEMURU OLARAK GÖREV YAPAN TARIK YOLDAŞ, ULUBEY BELEDİYE BAŞKANI İSA TÜRKCAN’IN KUZENİ ESMA TÜRKCAN İLE EVLENDİ. ÇİFTİN NİKANI BELEDİYE BAŞKANI İSA TÜRKCAN KIYDI.

Ordu’da zabıta memuru belediye başkanına enişte oldu.


Ulubey Belediyesi’nde zabıta memuru olarak görev yapan Tarık Yoldaş, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ın kuzeni Esma Türkcan ile evlendi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı İsa Türkcan kıydı.


Başkan Türkcan, “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü personeli, kıymetli mesai arkadaşımız Tarık Yoldaş ile amcam Şenel Türkcan’ın kızı Esma Türkcan kardeşimizin nikah akdini kıymetli misafirlerimizin şahitliğinde gerçekleştirdik. Rabb’im gençlerimize iki cihan saadeti nasip eylesin. Yoldaş ve Türkcan aileleri için bu birlikteliğin hayırlar getirmesini dilerim. Hanelerinden huzur, bereket ve mutluluk eksik olmasın inşallah” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincanda “Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulaması”Önceki Haber

Erzincanda “Huzurlu Sokaklar ve Terör Su...

Dilovası OSBden Arsin OSBye ziyaretSonraki Haber

Dilovası OSBden Arsin OSBye ziyaret

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar