160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Zabıta ekipleri Mayıs ayında da denetimlerini sürdürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıta ekipleri Mayıs ayında da denetimlerini sürdürdü
Abone ol
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri; Mayıs Ayında 287 Denetim Yaparak Tespit Ettiği Ihlal Durumlarına Işlem Uyguladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri; Mayıs ayında 287 denetim yaparak tespit ettiği ihlal durumlarına işlem uyguladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ‘kentin vitrini’ şeklinde nitelediği Büyükşehir zabıta ekipleri, her ay olduğu gibi Mayıs ayında da denetimlerini titizlikle sürdürdü. Ekipler, ay boyunca seyyar satıcılara, servis ve ticari araçlara, dilencilere, fırın ve marketlere, işgallere ve çevre kirliliğine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Bu kapsamda seyyar satıcılara 60, servis ve ticari araçlara 48, dilencilere 74, fırın ve marketlere 8, işgallere 83 ve çevre kirliliğine yönelik olarak 14 denetimde bulunan Büyükşehir Zabıta ekipleri, toplam 287 işlem gerçekleştirdi.

7 karakol, 9 araç ve toplam 74 personel ile denetim faaliyetlerini titizlikle yürüten Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, şehrin huzur ve güvenliğine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremitte kurumlar arası bayramlaşma töreni düzenlendi Önceki Haber

Edremitte kurumlar arası bayramlaşma tör...

Mersinde kayıp olarak aranan kadın bulundu Sonraki Haber

Mersinde kayıp olarak aranan kadın bulun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar