160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Zabıta ekipleri kafeterya ve restoranlarda denetimde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıta ekipleri kafeterya ve restoranlarda denetimde
Abone ol
GEBZE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTEREN KAFETERYA VE RESTORANLARDA HİJYEN BELGESİ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİREREK KURALLARA UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULADI.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren kafeterya ve restoranlarda hijyen belgesi denetimi gerçekleştirerek kurallara uymayanlara cezai işlem uyguladı.


Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Belediye zabıta ekipleri, insan sağlığında önemli bir yere sahip olan gıda sektörünün eğlence sektörüyle buluştuğu kafeterya ve restoranlarda denetimler gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde ruhsat ve benzeri resmi evrakların yanı sıra işletmelerde çalışan personellerin hijyen belgesi ve haşere oluşumunu önleme amacıyla ilaçlama belgesi de kontrol edildi. Denetimlerde ayrıca bölge esnafına atık yağların çevreye verdiği zararlar hususunda bilgilendirmede bulunan zabıta ekipleri kurallara uymayan işletmelere de cezai işlem uyguladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılmaz Morgülden engelli vatandaşa akülü sandalye hediyesiÖnceki Haber

Yılmaz Morgülden engelli vatandaşa akülü...

Gençlik Rotasına başarı ödülüSonraki Haber

Gençlik Rotasına başarı ödülü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar