160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yüz binlerce kişiye sıcak yemek ikramı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüz binlerce kişiye sıcak yemek ikramı
Abone ol
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, KAHRAMANMARAŞ VE HATAY’DA 700 BİN KİŞİLİK ÇORBA, 382 BİN HAZIR GIDA, 200 BİN EKMEK, 72 BİN KASE SICAK YEMEK VE 30 BİN İÇME SUYU İKRAMI YAPTI.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş ve Hatay’da 700 bin kişilik çorba, 382 bin hazır gıda, 200 bin ekmek, 72 bin kase sıcak yemek ve 30 bin içme suyu ikramı yaptı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi sonrası bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Deprem bölgesinde 706 personel ile arama-kurtarma, çadır kent ve sahra hastanesi inşası, altyapı ve salgın hastalıkların önlenmesi konularında çalışmalar yapan Büyükşehir, Antikkapı A.Ş. ile sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştiriyor.



1 milyon 584 bin ikram


Hatay’da 2 ve Kahramanmaraş’ta 1 nokta olmak üzere 3 ayrı noktada sıcak yemek ikram eden Antikkapı, yemek ve ekmek tırlarında 9 araç ve 39 personelle bu hizmeti gerçekleştiriyor. 16 Şubat Perşembe günü itibariyle Maraş ve Hatay’da 700 bin kişilik çorba, 382 bin hazır gıda, 200 bin ekmek, 200 bin tortilla, 72 bin kase sıcak yemek ve 30 bin adet içme suyu ikramı yaptı.



45 bin litrelik akaryakıt


Öte yandan, yandan Büyükşehir tarafından bölgeye gönderilen 45 bin litrelik akaryakıt, bölgedeki faaliyetler için kullanıyor. Akaryakıt tankerindeki yakıt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iş makinaları ve ekipmanlarına hizmet veriyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nerede bir can varsa, orada Bursa var Önceki Haber

Nerede bir can varsa, orada Bursa var

Depremzedelere abonelik kolaylığı Sonraki Haber

Depremzedelere abonelik kolaylığı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar