160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yunusemreden sıfır atık ve geri dönüşüm eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunusemreden sıfır atık ve geri dönüşüm eğitimi
Abone ol
Yunusemre Belediyesi Sıfır Atık Ve Iklim Değişikliği Müdürlüğü Personelleri Tarafından Dündar çiloğlu Anadolu Lisesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ilkokulu, Atatürk Ortaokulu Ile Atabey Anaokulu öğrencilerine, Sıfır Atık Ve Iklim Değişikliği Farkındalık Eğitimi Verildi.

Yunusemre Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü personelleri tarafından Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ile Atabey Anaokulu öğrencilerine, sıfır atık ve iklim değişikliği farkındalık eğitimi verildi.

Çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik farkındalık çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarda bulunuyor. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ile Atabey Anaokulu öğrencilerine iklim değişikliği farkındalık eğitimi verildi. Yunusemre Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Mühendisi Cihat Eken ile müdürlük personeli Berfin Bakşi tarafından yapılan sunumda öğrenciler çevre temizliği, sıfır atık ve iklim değişikliklerinin sebepleri konusunda bilgilendirildi. Eğitimde ayrıca öğrencilere, görsel sunumlar da yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmariste “Yaşama yol ver” dedilerÖnceki Haber

Marmariste “Yaşama yol ver” dediler

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı çifte otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralıSonraki Haber

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı çi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar