160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yunanistanın demir çubukla dövüp ölüme terk ettiği göçmenleri Türk askeri kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunanistanın demir çubukla dövüp ölüme terk ettiği göçmenleri Türk askeri kurtardı
Abone ol
YUNANİSTAN GÜVENLİK GÜÇLERİNİN AÇ VE SUSUZ ŞEKİLDE BEŞ GÜN ORMANLIK ALANDA TUTUP DEMİR ÇUBUKLA DÖVDÜKTEN SONRA MERİÇ NEHRİ’NDE ADETA ÖLÜME TERK ETTİĞİ ARALARINDA KADIN VE ÇOCUKLARIN DA BULUNDUĞU 50 GÖÇMEN EDİRNE'DEKİ SINIR PERSONELİ TARAFINDAN KURTARILDI.

Yunanistan güvenlik güçlerinin aç ve susuz şekilde beş gün ormanlık alanda tutup demir çubukla dövdükten sonra Meriç Nehri’nde adeta ölüme terk ettiği aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 50 göçmen Edirne’deki sınır personeli tarafından kurtarıldı.


Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan tarafından yasa dışı yollarla Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 50 düzensiz göçmenin, Meriç Nehri’nde Edirne’deki sınır personeli tarafından kurtarıldığını bildirdi.


Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Yunanistan güvenlik güçlerinin yasa dışı yollarla ülkemize sınır dışı etmeye çalıştığı, eşyaları alınarak aç ve susuz şekilde kötü muameleye maruz bırakılan 50 düzensiz göçmen, Meriç Nehri üzerinde mahsur bırakıldıkları adacıktan kurtarıldı" ifadelerine yer verildi.


Bakanlığın sosyal medya hesabından, düzensiz göçmenlerin Yunanistan’da yaşadıklarını anlattığı video da paylaşıldı. Göçmenlerin iddiaları adeta kan dondurdu. Yunanistan zulmünü gözler önüne seren o açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: “Bize demir çubukla vurdular. Telefonlarımızı, kimliklerimi her şeyimizi aldılar. Bizi 5 gün ormanda tuttular.”

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar