29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.371
EURO34.7766
ALTIN2438.5

Yüksekovalılar Dünya Kadınlar Gününü depremzedelere adadılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüksekovalılar Dünya Kadınlar Gününü depremzedelere adadılar
Abone ol
HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA AİLE DESTEK MERKEZİ’NDE DEPREMZEDE KADINLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLENDİ, KADINLARA KARANFİL TAKDİM EDİLİRKEN, BU SENEKİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ DEPREMZEDELERE ADADILAR.

Hakkari’nin Yüksekova Aile Destek Merkezi’nde depremzede kadınlar için düzenlenen etkinlikte kadınlara karanfil dağıtıldı.


Yüksekova Esenyurt Mahallesi’nde bulunan Aile Destek Merkezi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile etkinlik düzenlendi. Depremzede kadınlarla dayanışma için düzenlenen etkinliğe Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri, kursiyerler ve depremzede kadınlar katıldı. Kadınlara karanfil takdim edilmesinin ardından konuşan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, “Kadınlarımız hayatımızın her alanında var. En büyük yükümüzü taşımamıza yardımcı oluyorlar. Bizim başımızın tacısınız. Hepinizin Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum. İnşallah hayatın her alanında kadınlarımız daha çok rol alır” dedi.


Aile Destek Merkezi Müdiresi Zübeyde Özcan da, “Bu yıl Kadınlar Günü’nü ilçemize gelen depremzede misafirlerimizle beraber geçirmek istedik. Bu zor süreçte onların yanında olmak istedik. Onlar için ne gerekiyorsa yapacağız. Aile Destek Merkezi’ne de gelmelerini ve burada kurs görmelerini isteriz. Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Hatay’dan Yüksekova’ya gelen depremzede Filiz Koyuncu, “Biz çok memnun kaldık. Herkes çok yardımcı oldu. Herkese çok teşekkür ederim. Yüksekova halkı bize karşı çok iyiler. Evlerini açtılar, sofralarını paylaştılar. En önemlisi bize çok iyi davrandılar. Kısacası bizi kucakladılar” şeklinde konuştu.


Etkinlik, kadınlara ikramların sunulması ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransadaki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal ettiÖnceki Haber

Fransadaki grev nedeniyle THY bazı sefer...

Kadın ziyaretçilere kırmızı karanfil dağıtıldıSonraki Haber

Kadın ziyaretçilere kırmızı karanfil dağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar