28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

YRP adayı Yıldırım: “Hiç kimse Malatyalıların umutlarının kırılmasına neden olamaz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YRP adayı Yıldırım: “Hiç kimse Malatyalıların umutlarının kırılmasına neden olamaz”
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “yeniden Refah Partisi Olarak, Vatandaşlarımızın Yaşadığı Mağduriyetlerin Giderilmesinin Takipçisi Olacağız. Bakanlar Rahatsızlanınca Malatya’da Işler Durma Noktasına Gelemez.” Dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesinin takipçisi olacağız. Bakanlar rahatsızlanınca Malatya’da işler durma noktasına gelemez” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberindeki partililerle birlikte Ankara Esnaf Çarşısı’nı ziyaret ederek, buradaki esnaflarla bir araya gelip sorunları dinledi.

Malatyalıların bir an önce kalıcı konut ve işyerlerine kavuşması gerektiğini belirten Bilal Yıldırım, “Malatyalıların deprem yarısı her geçen gün derinleşiyor. Malatya’da yaralar sarılmıyor, vatandaşımızın halen 1 yıldır acısı dinmedi. Kura çekimini bile beceremeyen bir anlayış ile karşı karşıya bulunuyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için takipçi olacaklarını ifade eden Yıldırım, “Malatya’da kalıcı konutlar için kura çekimi programı hazırlanırken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki beyin rahatsızlığı nedeniyle iptal edilme aşaması yaşanmış. Bakana geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya davet edilerek sorun çözülmüş. Böyle bir anlayışı, böyle bir siyaseti asla kabul etmiyoruz. Milletvekillerini vatandaşımız görmediğini söylüyor, esnafımız derdini anlatacak milletvekilini sahada göremiyor. Kimsenin sağlığı üzerinden asla siyaset yapmayız. Ama şu unutulmasın Malatyalılar 1 yıldır yaralı, Malatya bir yıldır yoğun bakımda, Malatyalı 1 yıldır yürüyemiyor. Malatyalılar 1 yıldır umutla kura çekilmesini bekliyorlar. Böyle bir tablo karşısında hiç kimse Malatyalıların moral değerlerini bozmaya, umutlarının kırılmasına neden olamaz. Bakanlar rahatsızlanınca Malatya’da işler durma noktasına gelemez” ifadelerini kaydetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda 160 litre etil alkol ele geçirildiÖnceki Haber

Samsunda 160 litre etil alkol ele geçiri...

Trabzonspor, Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamladıSonraki Haber

Trabzonspor, Pendikspor maçı hazırlıklar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar