160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yoğurt ve çilek ikramlı trafik uygulaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yoğurt ve çilek ikramlı trafik uygulaması
Abone ol
Mersin'in Silifke Ilçesinde Trafik Uygulamasında Sürücülere Ilçenin Tescilli Yoğurt Ve çileği Ikram Edildi.

Mersin’in Silifke ilçesinde trafik uygulamasında sürücülere ilçenin tescilli yoğurt ve çileği ikram edildi.

Polis, jandarma ve karayolları ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’nda Atik Mahallesi Malazgirt Bulvarı D-400 kara yolunda uygulama gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner ile protokol üyelerinin de katıldığı uygulamada sürücülere tescilli Silifke yoğurdu ve çileği ikram edildi. Yapılan uygulamada sürücülere bilgilendirme amaçlı çeşitli broşürler dağılıp, araçlardaki çocuklara ise ’Trafik kuralları aktivite kitabı’ hediye edildi. Servis ve yolcu minibüslerinin önüne ’Trafiğin formülü sevgi, sabır, hoşgörü’ ve ’Hoşgörü trafiği tıkamaz’ yazılı etiketler yapıştırıldı. Uygulamada vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Aslaner, trafik kurallarının önemine dikkati çekti.

Kontrol noktasında durdurulan otomobil sürücüsü Hasan Şeker, "Her zaman kontrol ve ceza kesmek için durduruyorlardı, şimdi ikram için durdurdular sağ olsunlar. Trafik haftamız kutlu olsun" dedi. Her sürücüden trafik kurallarını uymayı beklediklerini belirten motosiklet sürücüsü Soner Çevik ise, "Trafik gerçekten çok önemli. Trafikte kullandığımız araçların bakımı, kullandığımız kask ve ekipmanlar çok önemli" diye konuştu.

Sürücüleri ve yolcuları bilgilendirdiklerini anlatan Kaymakam Abdullah Aslaner, "Sürücülerimize broşürler, çocuklarımıza kırmızı düdük verdik. Bir taraftan da Silifke’mizin tanıtımı için coğrafi işaretle tescilli yoğurdumuzu ve çileğimizi ikram ederek trafikte dikkatli olmaya davet ettik. Yoldan geçen tırından minibüsüne, otomobiline, sürücüsünden çocuğuna kadar yeniden bilinçlendirme ve farkındalığın oluşması için bir gayret içerisine girdik. Trafikte herkesi daha dikkatli ve kurallara uymaları şeklinde araçlarını sürmelerini tavsiye ediyorum. Uymayanları da uyarmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üreticilere sera desteğiÖnceki Haber

Üreticilere sera desteği

TEInin millî motorları TEKNOFEST Kıbrısta Kıbrıslılarla buluştuSonraki Haber

TEInin millî motorları TEKNOFEST Kıbrıst...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar