160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yoğun bakım hemşiresi hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yoğun bakım hemşiresi hayatını kaybetti
Abone ol
Erzincan’da Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Servisinde Hemşire Olarak Görev Yapan Zeynep çakır (27) Geçirdiği Rahatsızlık Sonrası Hayatını Kaybetti

Erzincan’da Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Servisinde hemşire olarak görev yapan Zeynep Çakır (27) geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti.

Sağlık yönünden hiçbir rahatsızlığı bulunmayan hemşire Zeynep Çakır, yaklaşık 15 gün önce gribal enfeksiyon geçirdi. Daha sonra enfeksiyon ilerleyerek organ yetmezliğine neden oldu. Erzurum’da hastanede tedavi gören Zeynep Çakır, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Hemşire Çakır’ın vefat haberi sağlık camiasını yasa boğdu. 2021 yılından bu yana Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Çakır’ın memleketinin Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi olduğu öğrenildi.

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız taziye mesajı yayımlanarak, “Hastanemizde görev yapan Yoğun Bakım hemşiresi arkadaşımız Zeynep Çakır hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte define avcıları suçüstü yakalandıÖnceki Haber

Bilecikte define avcıları suçüstü yakala...

Elazığspor, 21 futbolcuyla Vana gittiSonraki Haber

Elazığspor, 21 futbolcuyla Vana gitti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar