160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yıldırımda marketler mercek altında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldırımda marketler mercek altında
Abone ol
Yıldırım’da Fahiş Fiyata Geçit Yok

Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığını korumak ve güvenli alışveriş yapabilmelerini sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

İlçe genelinde faaliyet gösteren market, fırın ve işyerlerinde inceleme yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri; ürün fiyatlarını ve hijyen şartlarını denetledi. Marketlerde gerçekleştirilen denetimlerde, ürünlerin reyon etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatları mukayese eden ekipler çalışmalarını süratle sürdürüyor.

‘’Denetimlerimiz aralıksız devam edecek’’

Zabıta ekiplerinin vatandaşın huzuru ve refahı için çalıştığını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik fahiş fiyat artışları ve hijyen şartlarını periyodik olarak denetliyoruz. Ekiplerimiz, marketlerde rafları dolaşarak ürünlerin etiketlerini, gramaj eksikliklerini, fiyat artışlarını ve reyon fiyatı ile kasa fiyatı farklılıklarına yönelik kontrollerini gerçekleştirip, güncel fiyatları kayıt altına alıyor. Hemşehrilerimizin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamlarının devam ettirilmesi için denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zafer Kalkınma Ajansı, yılın son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Önceki Haber

Zafer Kalkınma Ajansı, yılın son yönetim...

Minik Kaşifler, Simülasyon Merkezinde teknolojiyi keşfediyor Sonraki Haber

Minik Kaşifler, Simülasyon Merkezinde te...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar