160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yıkım çalışması yarım bırakılan bina tehlike saçıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıkım çalışması yarım bırakılan bina tehlike saçıyor
Abone ol
Adıyaman’da, Yarıda Bırakılan Hasarlı Bina Yıkımı Tehlikeye Neden Oluyor. Yarım Bırakılan Yıkım Tepkilere Neden Oluyor.

Adıyaman’da, yarıda bırakılan hasarlı bina yıkımı tehlikeye ve tepkilere neden oluyor.

Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallesi 111. Sokak’ta depremde hasar gören bir binanın yıkımı yarıda bırakıldı. Yıkımın tamamlanmaması nedeniyle sokak sakinleri endişeli. Hem yapının oluşturduğu fiziksel tehlike hem de çevreye yayılan toz-toprak vatandaşları zor durumda bırakıyor.

6 Şubat depremlerinde hasar aldığı belirtilen binanın yıkımına başlandığı, ancak çalışmaların bir süredir durduğu bildirildi. Mahalle sakinleri, binanın her an çökebileceğinden korktuklarını ve çocukların oyun oynadığı sokakta büyük bir risk bulunduğunu ifade etti.

Yıkım alanında gerekli güvenlik önlemlerinin de alınmadığı gözlemlenirken, çevrede uyarı tabelalarının ve bariyerlerin yetersiz olduğu belirtiliyor. Mahalle sakinleri yetkililere seslenerek, yıkımın bir an önce tamamlanmasını ve çevrenin güvenli hale getirilmesini talep ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kan davasında çifte bayram Önceki Haber

Kan davasında çifte bayram

Tepebaşında kesim alanı hazır Sonraki Haber

Tepebaşında kesim alanı hazır

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar