28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Yeşilay Ağrı Şubesi, bağımlılıklarla mücadelede iş birliği için kaymakamları ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeşilay Ağrı Şubesi, bağımlılıklarla mücadelede iş birliği için kaymakamları ziyaret etti
Abone ol
Yeşilay Ağrı şube Başkanı Cihangir Aslan, Taşlıçay Ve Diyadin Ilçelerindeki Kaymakamları Ve Kurum Amirlerini Ziyaret Ederek, Bağımlılıklarla Mücadelede Iş Birliği Ve Farkındalık çalışmaları Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundu.

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerindeki kaymakamları ve kurum amirlerini ziyaret ederek, bağımlılıklarla mücadelede iş birliği ve farkındalık çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, beraberindeki Yeşilay Ağrı Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Taşlıçay Kaymakamı Emirhan Arıkan, Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali ve ilçelerdeki kurum amirlerini makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde, Yeşilay’ın faaliyetleri, bağımlılıklarla mücadelede yürütülen projeler ve ilçelerde yapılması planlanan ortak çalışmalar konusunda bilgi verildi.

Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan, ziyaretlerin amacının bağımlılıklarla mücadelede farkındalık arttırmak olduğunu belirterek, “Yeşilay olarak bağımlılıklarla mücadelede toplumsal duyarlılığı arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçelerimizdeki kaymakamlarımızı ve kurum amirlerimizi ziyaret ederek, bağımlılıklarla mücadelede iş birliği ve farkındalık çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimizde bize gösterdikleri konukseverlikten dolayı kaymakamlarımıza ve kurum amirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Taşlıçay Kaymakamı Emirhan Arıkan ve Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelede yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini söylediler. Kaymakamlar, Yeşilay Ağrı Şubesi ile ilçelerinde yapılacak ortak çalışmalara destek vereceklerini ifade ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağrıda üniversite öğrencilerine yurtlarda sıcak karşılamaÖnceki Haber

Ağrıda üniversite öğrencilerine yurtlard...

Hamurda ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek projesiSonraki Haber

Hamurda ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar