160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yere izmarit atanlara 238 bin 521 TL ceza işlemi uygulandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yere izmarit atanlara 238 bin 521 TL ceza işlemi uygulandı
Abone ol
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Yürütülen çalışmalar çerçevesinde çevreyi Kirleten Kişileri Yönelik 238 Bin 521 Tl Ceza Işlemi Uygulandığı Belirtildi.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde çevreyi kirleten kişileri yönelik 238 bin 521 TL ceza işlemi uygulandığı belirtildi.

Vatandaşların başta gıda ürünleri olmak üzere birçok alanda sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla 7 gün 24 saat esasına göre çalışan zabıta müdürlüğü ekipleri, çevreye zarar veren ve kirletenlere yönelik ceza işlemi uyguladı. Çevreye sigara izmariti atmak başta olmak üzere inşaat atığı bırakmak, cadde ve yollarda kirliliğe neden olmak gibi birçok konuda tespitte bulunan Zabıta Müdürlüğü çalışanları gerekli ceza işlemini uyguladı.

Temiz ve sağlıklı ortamda yaşam sürmenin herkesin hakkı olduğunu vurgulayan Zabıta Müdürlüğü personeli, vatandaşların çevreyi temiz tutmaları ve kamu malını korumaları gerektiği yönünde bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şişli Belediyesi üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlayacakÖnceki Haber

Şişli Belediyesi üniversite öğrencilerin...

Karayazıda sağanak yağış sele dönüştüSonraki Haber

Karayazıda sağanak yağış sele dönüştü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar