Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yerde yatan köpeği ezip yoluna devam etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yerde yatan köpeği ezip yoluna devam etti
Abone ol
Izmir’in Seferihisar Ilçesinde Meydana Gelen Olayda, Yol Kenarında Yatan Bir Köpek Kamyonetin Altında Kalarak Can Verdi. Köpeğin Sahibi, Sürücünün Durmayarak Olay Yerinden Uzaklaştığını Belirterek Duruma Tepki Gösterdi.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde bir kamyonet, yol kenarında yatan köpeği ezip yoluna devam etti. Köpek telef olurken, sahibi sürücüye tepki gösterdi.

Olay, Seferihisar ilçesi Ürkmez Mersin Alanı Mahallesi 6142 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.K. idaresindeki 35 CBV 596 plakalı kamyonet, sokak üzerinde yatan ‘Meks’ isimli köpeğin üzerinden geçti. Köpek olay yerinde telef olurken, sürücü kamyonetiyle bölgeden ayrıldı.

"14 yılım beraber geçti"

Köpeğin sahibi Hasan Şahin, hayvanı 14 yıl önce Seferihisar barınağından sahiplendiğini belirterek şunları söyledi:

"Gerçekten ben çok üzüldüm. Hayatımın üçte biri Meks ile beraber geçti, 14 yıl bitti. Şimdi kazayla değil, bilinçli bir şekilde can çekiştirerek öldürülmesini hazmedemiyorum. Ben onu Seferihisar barınağından, 500 köpeğin içinde tek kulübeye girmiş kendi haline yatarken aldım. Şimdi ise Meks’imiz gitti ama kanı da acısı da yerde kalmasın. Görüntülerde gördüğünüz gibi arkasına bile bakmadan gidiyor."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ümraniyede korkutan gecekondu yangını Önceki Haber

Ümraniyede korkutan gecekondu yangını

Baca yangını mahalleliyi sokağa döktü Sonraki Haber

Baca yangını mahalleliyi sokağa döktü

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar