26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

Yaşam Kaynağının Yeni Sahibi Water AEG

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaşam Kaynağının Yeni Sahibi Water AEG
Abone ol
Yaşam Kaynağının Yeni Sahibi Water AEG

 

Yaşamın ne temel sıvısı olan suyu, istenen şekliyle kullanıcılara ulaştıran Water AEG, 2023 yılında ülkemizde de faaliyet vermeye başladı.

Üstün kaliteye sahip arıtılmış su teknolojisi ile adeta bir çığ gibi bayilik ağıda büyüyor. Yaşam kaynağımızı oluşturan suyun yeni üreticisi ve sahibi Water AEG ürünleri. Water AEG Türkiyepazarına girer girmez ürünlerinin oluşturduğu ayrıcalık ile çok sayıda sipariş talebiyle karşı karşıya kalıyor.

Water AEG Yıla İddialı Giriyor

Yeni yıla büyük hedefler ile giriş yapmış olan ev tipi, işyeri tipi ve endüstriyel su arıtma sistemleriüreticisi, yıl sonu planlarını kamuoyu ile paylaştı.Water AEG danışman direktörü Okan KERSE, tarafından 2023 sonunda 100 bin planlarının yapıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamayla hedeflerin yerine getirilip getirilemeyeceği ise büyük merak konusu oluşturdu.

Kullanıcı Odaklı Water AEG Sistemleri

Kullanıcı taleplerini bilerek yola çıkan ve piyasada adı geçen ürünlerin çok üzerinde kaliteli su üretimi gerçekleştiren Water AEG su arıtma sistemleri, şimdilerde çok ilgi buluyor.

Daha iyisi yapılıncaya değin insan hayatına gerek duyulan kaliteli suyu sunmakla mükellef olan markanın ürünleri, a kalite ekipman özellikleri ile ön plana çıkıyor. Her biri insan sağlığına uyumlu yapısı ile işlevini yerine getiriyor.

Ev tipi ve iş yeri tipi türündeki Water AEG su arıtma sistemleri sayesinde plastik şişelerden içilen sağlıksız suların içildiği dönmeler geride kalıyor. Yenilikçi arıtma teknolojisi ile artık yediden yetmişe herkes sağlıklı ve taze suya kavuşabilmenin mutluluğunu yaşayabiliyor.

Water AEG ile Güvenli Su

Su arıtmasistemlerindeki özel çalışma prensipleri her geçen gün insan sağlığı için daha özel bir yere sahip olurkenWater AEG su arıtma sistemleri ile musluk suyu birinci kalite özelliklerine kavuşuyor.

Şebeke suyunu haznesine alarak en donanımlı arıtma cihazları ile ters osmos yöntemi eşliğinde tüm mikropartiküllerin ayrıştırılması sağlanıyor. Water AEG su arıtma cihazları aracılığı ile hemen hemen herkes sağlıklı ve temiz suya ulaşabilmenin ayrıcalığını yaşayabiliyor.

Kurulumu Kolaylıklı Ürünler

Water AEG su arıtma sistemlerinin sağladığı kurulum kolaylığı tüm kullanıcıların beğenisini topluyor. Zaman almayan yapısı, az yer kaplayan şekliyle teknik personellerle bir hamlede hazır hale getiriliyor. Bu sayede şebeke suyunun içinde gizlenen her türlü zararlı partiküller ayrıştırılarak he yudumda sağlıklı suyun tüketilmesi mümkün hale geliyor.

Kaydadeğer Sorumluluk

Water AEGmarkası çok sayıda kayda değer sorumluluk projesi işe hizmetlerini ülke genelinde yürütüyor.  Türkiye’ye su arıtma sistemleri hizmeti verildiği her süreçte sosyal sorumluluk projelerini de aksatmaksızın ihtiyaç noktalarına ulaştırmayı başarıyor. Bunun için özel olarak Ar-ge çalışmaları için ek bütçe ayırıyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kapı açma cinayetinde babasını öldüren zanlı tutuklandıÖnceki Haber

Kapı açma cinayetinde babasını öldüren z...

Bursanın dağ köyleri kar altına kaldıSonraki Haber

Bursanın dağ köyleri kar altına kaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar