
Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Toprakkale ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Toprakkale ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.
Yanık’ı, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa ve partililer karşıladı.
Toprakkale Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette, belediye çalışmaları ve ilçe projeleri masaya yatırıldı.
Belediye personeliyle bir araya gelen Yanık, ilçenin ihtiyaçlarını ve yürütülecek hizmetleri değerlendirdiklerini belirtti.
Yanık, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Toprakkale Belediye Başkanlığımızdayız.
İl Başkanımız Mehmet Sadi Binboğa, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarımız, Toprakkale İlçe Başkanımız Ahmet Özkan ve teşkilatımızla birlikte ilçemizin ihtiyaçlarını ele aldık.
Belediye personelimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum,” dedi.
Ziyaret sırasında, D-400 karayolunda devam eden asfaltlama çalışmaları da yerinde incelendi.
Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, ziyaretin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade ederek, “Toprakkale Kışla Mahallesi D-400 karayolu asfaltlama çalışmasını eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız, Milletvekilimiz Sayın Derya Yanık, İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte yerinde inceledik. İlçemize kazandıracağımız daha birçok projeye birlikte imza atacağımıza inanıyorum.
Çalışmalarını titizlikle sürdüren ekiplerimize ve destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Söz verdiğimiz gibi durmak yok, yola devam,” diye konuştu.
Ziyaret kapsamında, belediyenin yürüttüğü projeler ve ilçenin ihtiyaçları detaylı bir şekilde ele alındı.
Milletvekili Yanık ve Başkan Uyutmaz, koordinasyon içinde çalışarak ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerinin mesajını verdi.
Yorum Yazın