160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yalova Valiliğinden tatbikat duyurusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalova Valiliğinden tatbikat duyurusu
Abone ol
YALOVA VALİLİĞİ 18 EKİMDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK DEPREM TATBİKATI NEDENİYLE VATANDAŞLARIN PANİK YAŞAMASI HUSUSUNDA DUYURUDA BULUNDU.

Yalova Valiliği 18 ekimde gerçekleştirilecek deprem tatbikatı nedeniyle vatandaşların panik yaşaması hususunda duyuruda bulundu.


Yalova Valiliği’nde konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Yalova ilinde Yalova İl Afet Müdahale Planı çerçevesinde periyodik olarak her yıl düzenlenen deprem tatbikatı bu yıl 18 Ekim 2022 tarihinde saat 10.00-17.00 arasında düzenlenecektir. Bu doğrultuda il sınırları içinde çeşitli arama kurtarma faaliyetleri ve çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Bilgi edinilmesi ve herhangi bir paniğe sevk olunmaması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik boksör lakaplı Pınar Özkanın hedefi dünya şampiyonluğu Önceki Haber

Minik boksör lakaplı Pınar Özkanın hedef...

Yalovanın ihracatı 9 ayda 300 milyon doları aştı Sonraki Haber

Yalovanın ihracatı 9 ayda 300 milyon dol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar