160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yalıdayızda tarih İbrahim Akkurt ile konuşuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalıdayızda tarih İbrahim Akkurt ile konuşuldu
Abone ol
KOCAELİ'NİN GÖLCÜK İLÇESİNDE DÜZENLENEN “YALIDAYIZ” KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ, TARİHÇİ-AKADEMİSYEN İBRAHİM AKKURT’U “TARİH SOHBETLERİ” PROGRAMI İLE KONUK ETTİ.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde düzenlenen “Yalıdayız” kültür sanat etkinlikleri, Tarihçi-Akademisyen İbrahim Akkurt’u “Tarih Sohbetleri” programı ile konuk etti.


Gölcük Belediyesi “Yalıdayız” kültür sanat etkinlikleri, Gölcüklüleri bu kez tarih sohbetlerinde buluşturdu. Etkinlik çerçevesinde Değirmendere Yalı Evleri Seramik Evi Salonu’na konuk olan Tarihçi-Akademisyen İbrahim Akkurt, "Tarihimizin İftihar Tabloları" konulu sohbet programı ile Gölcüklülerle buluştu. Gölcüklülerin ilgiyle takip ettiği etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz ile birlikte katıldı. Keyifli geçen sohbetin ardından Başkan Sezer, Akkurt ve katılımcılara teşekkür etti. Yalıdayız kültür, sanat ve tarih programları farklı etkinliklerle devam edecek. Her ay, 5-6 farklı faaliyetin düzenleneceği etkinliklerde, çeşitli yaş guruplarına yönelik çalışmalar yapılacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sabah namazı buluşmaları devam ediyorÖnceki Haber

Sabah namazı buluşmaları devam ediyor

Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandıSonraki Haber

Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar