160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonasına Kayseri 7 takım ile katılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonasına Kayseri 7 takım ile katılacak
Abone ol
FESTİVAL VOLEYBOL ALTYAPILAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 11 MAYIS-16 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ CNR EXPO FUAR MERKEZİ’NDE DÜZENLENECEK. ŞAMPİYONAYA KAYSERİ 7 TAKIM İLE KATILACAK.

Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası 11 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında Mersin Yenişehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Şampiyonaya Kayseri 7 takım ile katılacak.


Kayseri Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle, 11 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında Mersin Yenişehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde yapılacak olan Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan takımlara başarılar diledi. Mersin’de yapılacak olan şampiyona Küçükler, Midiler ve Yıldızlar kategorilerinde gerçekleştirilecek. Şampiyonaya Kayseri’den Yıldız Erkeklerde Hürriyet MTAL Spor, Küçük Erkeklerde Hürriyet MTAL Spor ve Anayurt Final spor, Midi Erkeklerde Tevfik İleri spor ve Simge Elektronik Şahin Spor, Küçük Kızlarda Kayseri Voleybol Spor, Midi Kızlarda Kayseri Voleybolspor takımları katılacak.


Kayseri Voleybol İltemsilcisi Halil Dicle, tüm takımlara başarılar dileyerek, “İlimizde son yıllarda voleyboldaki atılım altyapılarda devam ediyor” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çalkın, köy ziyaretlerini sürdürüyorÖnceki Haber

Başkan Çalkın, köy ziyaretlerini sürdürü...

Kar Posofu beyaza bürüdüSonraki Haber

Kar Posofu beyaza bürüdü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar