160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vezirköprüde festival coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vezirköprüde festival coşkusu
Abone ol
Bu Yıl 18.'si Düzenlenen Vezirköprü Kültür Sanat Doğa Ve Turizm Festivalinin Açılışı Düzenlenen Kortej Yürüyüşüyle Gerçekleştirildi.

Bu yıl 18.’si düzenlenen Vezirköprü Kültür Sanat Doğa ve Turizm Festivali’nin açılışı düzenlenen kortej yürüyüşüyle gerçekleştirildi.

Vezirköprü Çamlık Parkı’ndan başlayıp, Köprülü Mehmet Paşa Parkı’nda son bulan yürüyüşte protokol üyeleri davul-zurna eşliğinde Vezirköprü caddelerinde halkı selamladı. 18. Vezirköprü Kültür Sanat Doğa ve Turizm Festivali kapsamında 11 Ağustos pazar günü Vezirköprü Kunduz Boğaz mevkiindeki festival alanında 32’si başpehlivan olmak üzere 600 pehlivanın katılacağı geleneksel yağlı pehlivan güreşleri düzenlenecek.

İki altın kemer sahibi Kunduz Hüreş Ağası Halil İbrahim Çiçek “Yarın düzenlenecek olan Geleneksel Vezirköprü Kunduz Yağlı Pehlivan Güreşlerine tüm halkımız ve güreşseverleri bekliyoruz” dedi.

Düzenlenen kortej yürüyüşüne Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı Murat Gül , İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Onur İstanbul, Gençlik ve Spor Başkanı Mehmet Uyar ve Kunduz Güreşleri için Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen güreş ağaları, güreşçiler ile çok sayıda davetli katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsun protokolünden paralimpik sporculara destek Önceki Haber

Samsun protokolünden paralimpik sporcula...

12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Yarışlarında, J/70 sınıfı yarışları tamamladı Sonraki Haber

12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelke...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar