160x600
10 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vanda hükümlü ve tutuklulardan sergi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanda hükümlü ve tutuklulardan sergi
Abone ol
Van'da Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza Infaz Kurumu Tutuklu Ve Hükümlülerinin Yaptığı çalışmalar, Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuldu.

Van’da Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan tutuklu ve hükümlülerinin yaptığı çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Atatürk Sanat Galerisi’nde üç gün boyunca açık olacak olan sergide; hükümlü ve tutukluların kurslarda aldıkları eğitim çerçevesinde yaptıkları çalışmalar halkın beğenisine sunuldu. Sergide 160’ı ahşap yakma, rölyef, yağlı boya, filografi ve karakalem olmak üzere toplam 195 eser yer aldı. Van halkının yoğun ilgi gösterdiği sergide, hükümlü ve tutukluların ceza infaz kurumlarında katıldığı resim ve el sanatları kurslarında ürettiği eserler yine hükümlülere katkı sağlamak amacıyla satışa sunuldu. Ceza infaz kurumlarında yapılan çalışmalar sadece sergiyle sınırlı olmayıp aynı zamanda birçok mesleki kurslarla hükümlü ve tutukluların üretime katılması ve dolayısıyla toplumla bütünleşmesi sağlanmaktadır.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burhaniyede Elazığlılar Kaymakam Atillayı ziyaret ettiÖnceki Haber

Burhaniyede Elazığlılar Kaymakam Atillay...

Samsun Canikte çekirge istilasına karşı devlet destekli ilaçlamaSonraki Haber

Samsun Canikte çekirge istilasına karşı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar