160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Van Büyükşehir Belediyesi koruyucu aileleri ve emeklileri unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van Büyükşehir Belediyesi koruyucu aileleri ve emeklileri unutmadı
Abone ol
VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KORUYUCU AİLELER GÜNÜ VE EMEKLİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KORUYUCU AİLELERE VE EMEKLİLERE YÖNELİK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ.

Van Büyükşehir Belediyesi, Koruyucu Aileler Günü ve Emekliler Günü münasebetiyle koruyucu ailelere ve emeklilere yönelik etkinlik gerçekleştirdi.


30 Haziran Koruyucu Aile Günü ve Emekliler Günü münasebetiyle Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, koruyucu aileler ve emeklilerle yemekli programda bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemekli programa Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek, koruyucu aileler, emekliler ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden temsilciler katıldı.


Yemekte konuşan Biçek, aile odaklı sosyal hizmet modellerinden biri olan koruyucu aile hizmetinin önemine değinerek, koruyucu aile hizmetinin ülke genelinde artması gerektiğini belirtti. Hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine, milletine hizmet ederek geçiren emeklileri de unutmayarak her yıl emeklileri andıklarını ifade eden Biçek, tüm emeklilere çalışmalarından ötürü teşekkür etti.


Etkinlik toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cezaevinde görevli erlere KADES tanıtıldıÖnceki Haber

Cezaevinde görevli erlere KADES tanıtıld...

Antalyada turist sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 176 arttıSonraki Haber

Antalyada turist sayısı bir önceki yılın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar