17 Mayıs, 2024, Cuma
DOLAR32.2572
EURO35.0125
ALTIN2477.9

Vali Yılmaz’dan 1 Mayıs Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’dan 1 Mayıs Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yılmaz mesajında,"Güçlü bir Türkiye için gecesini gündüzüne katarak çalışan, ekmeğine alın terini katan bütün işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi.

Vali Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır.

Bizler, büyük Türk Milleti olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz.

Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs çok büyük anlam ifade etmektedir.

Unutmayalım ki, işçi ve emekçilerimiz, ülkemizin kalkınması ve istikrar içinde gelişip büyümesi yolunda çok büyük roller üstleniyorlar.

Devletimiz işçi ve emekçilerimizin haklarının gözetilip korunarak çalışma şartlarının iyileştirilmesi hususlarında sendika ve sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliği içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Osmaniye’miz işçi ve emekçi kentidir. Çukurova’nın bereketli topraklarında, geniş tarım arazileriyle, ülke ekonomimizde önemli bir yere sahiptir.

Fıstığın Başkenti, Turpun Anavatanı olan güzel ilimizde, tarımın yanı sıra sanayi alanlarında da yeni iş sahaları açarak, ilimizin istihdamını artırmak, vatandaşlarımızın refah seviyelerini yükseltmek ve ülkemizin kalkınmasına destek olmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

İlimizde işçisiyle işvereniyle birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sürdürülen huzurlu bir çalışma hayatına katkıları için hemşehrilerime, bilhassa“Türkiye Yüzyılı” hedefimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran ve toplum hayatında çok önemli bir yere sahip olanişçi ve emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu günler diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda Genç Sada Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma YarışmasıÖnceki Haber

Elazığda Genç Sada Kuran-ı Kerimi Güzel...

DTO meyve ve sebze ürünleri sektörüne yeni bir yön çiziyorSonraki Haber

DTO meyve ve sebze ürünleri sektörüne ye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar