160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Yiğitbaşı, Bizim deyimimizle TOGG adeta ‘Afyon Kaymağı gibi gidiyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yiğitbaşı, Bizim deyimimizle TOGG adeta ‘Afyon Kaymağı gibi gidiyor”
Abone ol
YERLİ VE MİLLİ ARAÇ TOGG’U İLK DEFA DENEYİMLE ŞANSI BULAN AFYONKARAHİSAR VALİSİ DOÇ. DR. KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI, “İNSAN ÖNCE HEYECAN YAPIYOR, ÇOK SESSİZ VE ÇOK KISA SÜREDE HIZLANIYOR. BİZİM DEYİMİMİZLE ADETA ‘AFYON KAYMAĞI’ GİBİ GİDİYOR. HEPİMİZİ İÇİN AYRI BİR GURUR KAYNAĞI” DEDİ.

Yerli ve milli araç TOGG’u ilk defa deneyim şansı bulan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “İnsan önce heyecan yapıyor, çok sessiz ve çok kısa sürede hızlanıyor. Bizim deyimimizle adeta ‘Afyon Kaymağı’ gibi gidiyor. Hepimizi için ayrı bir gurur kaynağı” dedi.

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un ilk akıllı cihaz modeli T10X’in Afyonkarahisar’da tanıtımı yapıldı. Afyonkarahisar Valiliği önüne getirilen Gemlik mavisi renkli otomobili merakla inceleyen vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdi. TOGG’un direksiyonuna geçen Afyon protokolü aracı çok beğendiklerini ve konforlu bulduklarını söyledi. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı yaptığı açıklamada, çok heyecanlı bir gün yaşadığını söyledi. TOGG’u ilk defa kullandığını söyleyen Vali Yiğitbaşı şöyle konuştu:

“Önce bir heyecan yapıyor insan, uzun zamandır araç kullanmıyordum ancak kullanımı çok kolay ve çabuk hızlanıyor. Rahatsız edici herhangi bir ses yok. Biz kendi aramızda şöyle söyledik: “Afyon kaymağı gibi gidiyor, adeta yağ gibi akıyor.” Hepimiz için çok güzel bir gurur kaynağıdır. Gençlerimiz için ayrı bir özgüven aynı zamanda. İnşallah daha nice böyle güzel yerli ve milli araçları ülkemiz ve milletimizin faydası için ve tüm dünyaya göstermenin üretmenin bir örneği ve temsili olacak. Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.”

Konuşmaların ardından TOGG’u görmek isteyen vatandaşlar aracı yakından inceleyerek, direksiyonuna geçme fırsatı yakaladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her 200 kişiden biri çölyak hastasıÖnceki Haber

Her 200 kişiden biri çölyak hastası

Başkan Kılıçtan Bakan Muşa teşekkürSonraki Haber

Başkan Kılıçtan Bakan Muşa teşekkür

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar