Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Masatlı başkanlığında 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Masatlı başkanlığında 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi
Abone ol
Hatay Valisi Mustafa Masatlı Başkanlığında Gerçekleştirilen 2026-2027 Eğitim öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıklarının değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

İlgili kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, yeni eğitim öğretim döneminde okullarda yürütülecek çalışmalar ele alındı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca güvenli okul ikliminin güçlendirilmesi, okulların fiziki durumları, yeni yapılan okul ve derslikler ile eğitim altyapısının geliştirilmesine yönelik çalışmalar görüşüldü.

Akademik başarıyı artırmaya yönelik çalışmaların yanı sıra öğrencilerin sosyal, bilişsel ve akademik becerilerini geliştirmeye yönelik yarışmalar, sosyal etkinlikler ve eğitim faaliyetleri de toplantının gündeminde yer aldı.

Yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitim camiası için güvenli, başarılı ve verimli şekilde geçirilmesine yönelik hazırlıklar değerlendirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Masatlı, Uluslararası Demir ve Çelik Sempozyumuna katıldı Önceki Haber

Vali Masatlı, Uluslararası Demir ve Çeli...

Muğlaspor, Korede Osundinayı kiraladı Sonraki Haber

Muğlaspor, Korede Osundinayı kiraladı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar