160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Kızılkaya, İkra bebeği Elbistanda bir kez daha ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kızılkaya, İkra bebeği Elbistanda bir kez daha ziyaret etti
Abone ol
BİLECİK VALİ DR. KEMAL KIZILKAYA, KENTTE HAYATA GELEN DEPREMZEDE BİR AİLENİN BEBEĞİ İKRA'YI ELBİSTAN'DA BİR KEZ DAHA ZİYARET ETTİ.

Bilecik Vali Dr. Kemal Kızılkaya, kentte hayata gelen depremzede bir ailenin bebeği İkra’yı Elbistan’da bir kez daha ziyaret etti.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Vali Kızılkaya, büyük depremin ardından Bilecik’e akrabaların yanına misafir olarak gelen Ütüncü ailesinin dünyaya gelen bebeği İkra’yı hastanede ziyaret etmişti. Ardından memleketleri Elbistan’a dönen Ütüncü ailesini bir kez daha ziyaret eden Vali Kızılkaya, “Yaşanan deprem sonrası Bilecik’e gelen Ütüncü ailesinin, Bilecik’te hayata merhaba diyen son üyesi İkra yavrumuzla hayatın normale dönmeye başladığı Elbistan’da kucaklaştık. Bilecik’ten Elbistan’a uzanan umudun sembolü İkra bebek” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kumar oynayan 4 kişiye 16 bin 220 lira ceza Önceki Haber

Kumar oynayan 4 kişiye 16 bin 220 lira c...

Başkan Hasan Kılca: “4 yılda ilçemize çok güzel işler yaptık ve bunu birlikte başardık” Sonraki Haber

Başkan Hasan Kılca: “4 yılda ilçemize ço...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar