160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Ergün; “Bu tatbikatları ne kadar çok yaparsak o kadar hazır oluruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Ergün; “Bu tatbikatları ne kadar çok yaparsak o kadar hazır oluruz”
Abone ol
TÜRKİYE GENELİNDE DÜZENLENEN “ÇÖK, KAPAN, TUTUN” TATBİKATLARI SONRASINDA AÇIKLAMALARDA BULUNAN UŞAK VALİSİ TURAN ERGÜN, YAPILAN TATBİKATLARLA HAZIR OLUNDUĞUNU VE NE KADAR TATBİKAT YAPILIRSA O KADAR HAZIR OLUNACAĞINI SÖYLEDİ.

Türkiye genelinde düzenlenen “Çök, kapan, tutun” tatbikatları sonrasında açıklamalarda bulunan Uşak Valisi Turan Ergün, yapılan tatbikatlarla hazır olunduğunu ve ne kadar tatbikat yapılırsa o kadar hazır olunacağını söyledi.



İçişleri Bakanlığı, AFAD ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde Türkiye geneli 81 ilde yapılan ’Çök, Kapan, Tutun’ tatbikatı Uşak’ta da gerçekleşti. İkaz sireninin çalmasıyla birlikte kent genelindeki vatandaşlar çök, kapan ve tutun hareketini yaptı. “Tatbikatlar yılı” olarak ilan edilen 2022 senesinde deprem ve yangın gibi afetlere hazır olmak amaçlı yapılan bu tatbikatta Vali Turan Ergün, Mehmet Hacim KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda katıldı. Düzenlenen tatbikat sonrasında açıklamalarda bulunan Vali Ergün, “Bu tedbirler; hayat kurtarıcı tedbirler. Biz bu tatbikatları, tekrarları ne kadar çok yaparsak depremlere o kadar hazırlıklı oluruz. Bütün doğal afetlere hazır oluruz” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ABD Başkanı Biden: ASEAN Stratejik açıdan hayati önem taşıyorÖnceki Haber

ABD Başkanı Biden: ASEAN Stratejik açıda...

Mardinde ‘Çök, Kapan, Tutun tatbikatıSonraki Haber

Mardinde ‘Çök, Kapan, Tutun tatbikatı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar