160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Aksoydan Filenin Sultanları için tebrik mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Aksoydan Filenin Sultanları için tebrik mesajı
Abone ol
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy Bir Mesaj Yayımlayarak, Japonya'yı Yenip Finale Yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı Tebrik Etti.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy bir mesaj yayımlayarak, Japonya’yı yenip finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.

Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası yarı final müsabakasında Japonya ile karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede rakibini 3-1’lik skorla deviren A Milli Kadın Voleybol Takımı ilk kez finale yükselme başarısı gösterirken, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy tebrik mesajı yayımladı. Vali Aksoy’un mesajında, "Finaldeyiz! Filenin Sultanları, Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda finale yükseldi. Tebrikler #FileninSultanları" ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ressamların eserleri Şanlıurfalı kadınların ellerinde seramiklere yansıtılıyor Önceki Haber

Ressamların eserleri Şanlıurfalı kadınla...

Susuzda okul öncesi istişare toplantısı Sonraki Haber

Susuzda okul öncesi istişare toplantısı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar