19 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Akbıyık, tayini çıkan yargı mensupları için düzenlenen veda programına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Akbıyık, tayini çıkan yargı mensupları için düzenlenen veda programına katıldı
Abone ol
Vali Akbıyık, Tayini çıkan Yargı Mensupları Için Düzenlenen Veda Programına Katıldı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin İdari Yargı Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan yargı mensupları için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Kararname kapsamında Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Aydın Hâkimliği görevine atanan Ercan Arslan ve İzmir Bölge İdare Mahkemesi Üyeliğine atanan Ali Doru onuruna düzenlenen programda konuşan Vali Dr. İdris Akbıyık, Muğla’da görev yaptıkları süre boyunca adalet hizmetlerine sundukları katkılar ve özverili çalışmaları dolayısıyla Oğuzhan Dönmez, Ercan Arslan ve Ali Doru’ya teşekkür etti.

Vali Akbıyık, görev yerleri değişen yargı mensuplarına yeni görevlerinde başarılar dileyerek, kendilerine bundan sonraki meslek hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı temennisinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Medical Point Hastaneler Grubu, Türkiyenin en iyi işverenleri 2026 araştırmasında büyük başarı elde etti Önceki Haber

Medical Point Hastaneler Grubu, Türkiyen...

Akıllı şehir Konyada şehir altyapısı BOOM ile tek merkezden yönetiliyor Sonraki Haber

Akıllı şehir Konyada şehir altyapısı BOO...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar