160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Akbıyık, 15 Temmuz direnişinin sembol noktasında incelemelerde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Akbıyık, 15 Temmuz direnişinin sembol noktasında incelemelerde bulundu
Abone ol
Vali Akbıyık, 15 Temmuz Direnişinin Sembol Noktasında Incelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, 15 Temmuz darbe girişiminin simge mekânlarından biri olan Marmaris’teki otelde incelemelerde bulundu. İncelemelere, aynı darbe gecesi Ankara Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit düşen Komiser Yardımcısı Gülşah Güler’in ağabeyi Reşit Güler de eşlik etti.

Vali Akbıyık, 15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konakladığı ve darbecilerin saldırısına uğrayan otelde, olayın izlerinin halen korunduğu toplantı salonu ile korumaların kaldığı odaları yerinde inceledi. Otel yetkililerinden bilgi alan Vali Akbıyık, "Odalardaki kurşun izleri ve kırık camlar, o gece yaşanan saldırının şiddetini ve vahametini açıkça ortaya koyuyor" dedi.

15 Temmuz’un, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve milletine kurulmuş en büyük tuzaklardan biri olduğunu vurgulayan Vali Akbıyık, "Aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıkarak bu hain darbe girişimini canı pahasına durdurmuştur" ifadelerini kullandı.

Vali Akbıyık, Marmaris’te şehit düşen Mehmet Çetin ve Nedip Cengiz Eker ile Ankara’da şehadete eren Komiser Yardımcısı Gülşah Güler’i de anarak, "15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gece yarısı brandayı keserek kuruyemiş çaldılarÖnceki Haber

Gece yarısı brandayı keserek kuruyemiş ç...

Yangın bölgesindeki çiftçiye büyük destekSonraki Haber

Yangın bölgesindeki çiftçiye büyük deste...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar